7 Reacties

茅茅n jaar geleden

Vanaf 3 jaar hoeft een peuter niet meer perse in een volwaardige autostoel als er aan beide kanten een stoel met isofix aansluiting is bevestigd, maar is een verhoger ook voldoende. De MaxiCosi Tobi blijkt mooi te passen tussen 2 MaxiCosi鈥檚 in omdat hij niet zo breed is, als je echt geen verhoger wilt.

茅茅n jaar geleden

Hema autostoel? Die zijn ook niet heel breed.

茅茅n jaar geleden

Wij hebben een maxi cosi axiss, is volgens mij niet zo breed en ben er heel blij mee. Kan ook naar de zijkant draaien om het kind er in te zetten. Die van ons is wel met gordel maar bestaat ook met isofix volgens mij als je dat zoekt.

茅茅n jaar geleden

Even naar een babypark rijden vaak mag je wel even testen in de auto

茅茅n jaar geleden

Wij verwachten ook een tweeling. Op dit moment hebben wij de Cybex Sirona voor onze peuter van 2,5 jaar. Deze stoel past helaas ook niet met nog 2 autostoeltjes voor de baby鈥檚 op de achterbank. Wij hebben bij BABYPARK gekeken wat er past en hebben nu de maxi cosi Nomad voor in het midden voor onze peuter aangeschaft (hele smalle stoel) en 2 cybexen sirona鈥檚 (waarvan we er al 1 hadden) helaas past het niet met isofix. We hebben best een grote auto (tesla).

茅茅n jaar geleden

Reactie op Anoniempke2021

Wij verwachten ook een tweeling. Op dit moment hebben wij de Cybex Sirona v ...
In de auto van papa hebben wij ook een maxi cosi nomad. Denk dat we daar sowieso maar mee gaan beginnen. De uitkomst toch iets makkelijker dan gedacht. 馃槄

茅茅n jaar geleden

Reactie op Nvo

In de auto van papa hebben wij ook een maxi cosi nomad. Denk dat we daar so ...
Mooi! Ik bedoelde trouwens dat we geen sirona nemen voor de baby鈥檚 maar de Cybex maxi cosi cloud z is dat geloof ik 馃槂