13 Reacties

14 dagen geleden

Zelfde. Ik zit daardoor al in de ziektewet.

14 dagen geleden

Ik had dat ook zo erg vanwege een lage bloeddruk, werd met 20 weken wel ietsje minder maar niet veel helaas. Ik deed alles zittend, heb wel door kunnen werken maar was wel pittig. Sterkte!

14 dagen geleden

Ja, de hele zwangerschap van mijn zoontje ben ik extreem moe geweest. Op het einde sliep ik 16 tot 18 uur. Nu (15+3 weken) is het eigenlijk weer hetzelfde. Ik verwacht me niet beter te gaan voelen.

14 dagen geleden

He second born. Je tweede trimester is pas net begonnen! Misschien duurt t nog even voor je je beter voelt. Zou ook kunnen dat je last hebt van lage bloeddruk of ijzer. Dat kan je even overleggen met je arts of verloskundige. Dat zou ook kunnen helpen tegen je klachten. Succes en houd vol ✨

14 dagen geleden

Reactie op hope04

He second born. Je tweede trimester is pas net begonnen! Misschien duurt t ...
Bedankt voor je reactie! Bloeddruk van de week nog gemeten en die was prima. IJzer zat ik zelf ook aan te denken, mn vorige zwangerschap moest ik ook extra ijzers slikken. Dit misschien weer eens aankaarten bij de VK. Bedankt voor je tip 🩷

13 dagen geleden

Heel herkenbaar! Ik dacht ook, als dat eerste trimester voorbij is heb ik eindelijk weer energie! Maar dat was écht niet zo, voelde me juist nog vermoeider. Kwam ook door een lage bloeddruk (regelmatig >90/60). Floradix supplementen hielpen wel wat. Maar uiteindelijk begon ik me vanaf het derde trimester beter te voelen, toen leefde ik echt een beetje op! Goed naar je lichaam luisteren en je rust pakken waar nodig, je bent hard aan het werk ❤️

13 dagen geleden

Bij mijn eerste zwangerschap had ik hetzelfde. Dacht ook zodra ik het tweede trimester in zou rollen dat het beter zou gaan, maar nee. Maar ik was ongeduldig denk ik (ja wie niet als je je niet lekker voelt), vanaf week 16/17 ging het opeens stuk beter. Dus wie weet draait het bij jou ook nog bij.

13 dagen geleden

Same hier! Inmiddels 31+3 en helaas niks verbeterd, ik zit al weken in de ziektewet hierdoor. Maar je tweede trimester is net begonnen dus misschien veranderd het nog! Goed naar je lichaam luisteren en rust pakken waar kan 🍀

13 dagen geleden

Same! Bij mij begon de grote vermoeidheid pas met 13 weken en deze hield tot 25 weken aan.. Had echt dagelijks een middagdutje nodig. Inmiddels 30 weken en de vermoeidheid is volledig weg. Veel succes!

13 dagen geleden

Heb me de hele zwangerschap echt ontzettend vermoeid gevoeld. Kon sommige dagen alleen maar slapen..

13 dagen geleden

Ja, hier 14 weken exact en precies hetzelfde. Ben het zo zat. Had vandaag controle en bloeddruk was wel wat laag maar niet zeker of het nou daarvan komt. Ze raadde me aan als het met 18 weken nog niet beter was via de huisarts mn schildklier te laten checken, die kan ook ontregeld raken als je zwanger bent. Hoop dat ik me snel wat beter ga voelen!

10 dagen geleden

ik ben zo lamlendig. 14 weken nu. vanavond geslachts echo en daar niet eens fut of zin in . ik slaap rond 19/20 uur al. doe overdag dutjes van uren. en er komt nog niks uit mijn handen. vriend pleurt de was neer als hij naar werk gaat van doe maar ff de was. en kan niet koken en wil t ook niet proberen. ik word al moe van aardappelen schillen. heb nog een van 6 rondlopen. die veel aandacht vraagt. zoals t nu is denk ik hoe moet dit in godsnaam na de bevalling. Ben altijd al mie geweest vanwege de ziekte van bechterew die ik hen maar zoals het nu is kan ik het niet eens opbrengen om naar de speeltuin te gaan. voel me een klote moeder.