5 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben een gewone box van Marktplaats. Wij hadden geen ruimte voor meer. Ze zijn nu nog klein (9weken teruggerekend) en vinden het gezellig samen in de box. (Leren) rollen samen is wel erg knus. Dus dat doen we apart. Maar ze liggen er alleen in als ik de ander ga halen of weg leggen en voor een speelkwartiertje. Mijn intentie is als ze wat meer kunnen spelen ze op een kleed te leggen en dan de box weg te doen.

2 jaar geleden

Wij hebben ook een eenling box gekocht. Ik heb veel gelezen dat ze elkaar anders na een tijdje ook weer gaan lastig vallen als ze samen in de box liggen. En mocht het nodig zijn kopen we later een tweede bij. Maar ik denk dat we tegen die tijd een grond box kopen.

2 jaar geleden

Mijn broer heeft bij hun 2ling eentje gehuurd maar daar sliepen ze alleen in de eerste paar weken beneden. Daarna nooit weer een box, paste bij hun ook geen 2.

2 jaar geleden

Ik ben nu 27 weken zwanger van een tweeling ( eerste zwangerschap) wij hebben gekozen voor een eenlingbox en als ze wat mobieler worden nemen we een grondbox.

2 jaar geleden

Wij hebben een tweeling van 7 maanden. We hadden een eenling box. Daar hebben ze de eerste paar maanden prima samen in gepast. Sinds 2 maanden wilden ze er helemaal niet meer in ( niet samen en niet alleen) ik heb nu een lekker groot en zacht speelkleed op de grond. Dat bevalt ze prima.