9 Reacties

16 dagen geleden

Hoe oud is jullie kindje nu? De eerste 6-7 maanden minimaal heb je je oudste in het zitje en de jongste in de reiswieg. Tegen de tijd dat de jongste in het zitje kan, zou de oudste misschien wel al lopen of genoeg hebben aan zo’n sta plankje Maar idd: doodzonde. Ik heb het zitje wel en ben er blij mee, snap er niets van.

16 dagen geleden

Er komt een nieuwe lijn, dat is de reden. Maar het 2de zitje daarvan past ook op de V2 alleen frame heeft andere kleuren. Wij vinden dat geen ramp. Wij kopen het dus niet, hadden de mail ook gehad.

16 dagen geleden

Reactie op charlottechar

Er komt een nieuwe lijn, dat is de reden. Maar het 2de zitje daarvan past o ...
Ow dat zou prima zijn. Wij hebben nu een zwart frame.

16 dagen geleden

Reactie op xxTessa

Hoe oud is jullie kindje nu? De eerste 6-7 maanden minimaal heb je je oudst ...
11 maanden. Ik dacht ook aan een staplankje, maar heb ook weleens gelezen dat dit niet heel handig is omdat je daar met het lopen tegenaan stoot.

16 dagen geleden

Reactie op Emmily23

11 maanden. Ik dacht ook aan een staplankje, maar heb ook weleens gelezen d ...
Ja is idd ook zo

16 dagen geleden

De rumble seat v2 + is in februari dit jaar geïntroduceerd in de VS. Dikke kans dat dit de reden is dat de v2 eruit gaat. De v2+ past ook gewoon op de vista v2. Niks om je zorgen over te maken dus. Dit is gewoon de marketingtruc van babypark om de oude voorraad snel te verkopen en minder te hoeven afschrijven. https://strolleria.com/pages/uppababy-release-dates#:~:text=The%20UPPAbaby%20Vista%20V2%20and,now%20called%20the%20RumbleSeat%20V2%2B!

16 dagen geleden

Reactie op Pluis01

De rumble seat v2 + is in februari dit jaar geïntroduceerd in de VS. Dikke ...
Dankjewel!

16 dagen geleden

De kleur wagen die wij hebben is al wat ouder (Finn) en die kleur is er ook al langer uit. Heb via Amerika 1 van de laatste 4 zitjes kunnen kopen toen der tijd want ik wilde dan toch wel dat het qua kleur een match was. (Zeker met zo'n dure wagen) mijn oudste is 3.5 en wil nog steeds in het zitje. De jongste nu 10 maanden maar ben ook nog in verwachting van de 3e die in september komt. Niet zo gepland, maar jeetje wat ben ik blij de boel al compleet te hebben. We gebuiken t bijna dagelijks. Meerijdplankje is te doen (oefenen we nu ook met oudste want die moet zn plek gaan opgeven)aar wel iets minder handig dan een zitje natuurlijk. Wij gaan m straks dus echt als trio wagen gebruiken.

15 dagen geleden

Reactie op Celiie

De kleur wagen die wij hebben is al wat ouder (Finn) en die kleur is er ook ...
Gefeliciteerd! Dat begrijp ik helemaal dat je wil dat het er goed uitziet. Meerijplankje is zeker een optie. Zo fijn dat je ze alle 3 mee kan nemen.