38 Reacties

2 jaar geleden

Ik had er eentje liggen van na een schouderoperatie en ik sliep er ook al vroeg mee. Als je denkt dat je er deugd van zal hebben gewoon kopen ☺️

2 jaar geleden

Ja gewoon doen joh, heeeeeerlijk

2 jaar geleden

Nou, wie houdt je tegen om er lekker één te kopen? Er is geen regel/wet voor wanneer dat mag, of hoeveel weken je minimaal zwanger moet zijn 😉 Ik slaap altijd met een extra "knuffelkussen" zwanger of niet, vind ik gewoon lekker liggen.

2 jaar geleden

Hihi dank voor jullie bevestigende reacties 🤗 wellicht dan maar lekker als cadeautje voor mezelf bestellen als we onze eerste écho hebben gehad eind deze week! 😁

2 jaar geleden

Als het je heerlijk lijkt en je er toch een wil, beter eerder kopen, heb je er langer plezier van 😊

2 jaar geleden

Ik had al jaren een zijslaapkussen waar ik mee sliep. Gewoon lekker doen

2 jaar geleden

Ik heb hem vrij vroeg gekocht en mijn man zei al: “Die gaat na de bevalling het bed niet meer uit, of wel?”. Slaapt zo heerlijk!

2 jaar geleden

Al voor de zwangerschap, gewoon omdat het lekker ligt.

2 jaar geleden

Ik had er ook met 10 weken geloof ik een gekocht. Omdat hij toen in de aanbieding was, maar uiteindelijk ben ik er direct mee gaan slapen. Heeeerlijk. 😅

2 jaar geleden

Ik gebruik hem vanaf week 17 ongeveer, heerlijk!!

2 jaar geleden

Wat is er zo fijn aan? Ze kijken mij voornamelijk groot en onhandig 🙈

2 jaar geleden

Reactie op Eyliana

Wat is er zo fijn aan? Ze kijken mij voornamelijk groot en onhandig 🙈
Je kan je armen en benen er op parkeren, zodat er minder druk op je buik komt. Het enige wat ik onhandig vond was omdraaien snachts, maargoed dat ging op een gegeven toch al niet makkelijk meer door die buik (mijn buik was al heel snel gigantisch).

2 jaar geleden

Misschien niet het antwoord waar je naar zoekt maar ik vond het echt een verschrikkelijk ding. Vaak geprobeerd maar hij belandde altijd weer naast het bed omdat het voor mij gewoon echt niet fijn lag.

2 jaar geleden

Ik heb er al 1 gekocht rond de 12 weken! Sliep echt heerlijk haha! Na mijn bevalling alleen nog gebruikt voor voedingen, niet meer voor het slapen.

2 jaar geleden

Reactie op Shir159

Misschien niet het antwoord waar je naar zoekt maar ik vond het echt een ve ...
Ah maar wel ook interessant hoor! Ik ga het denk ik iig proberen. Stel ik vind het ook niks dan heb ik gewoon al heeeel vroeg het voedingskussen in huis 😅

MOD

2 jaar geleden

Ik heb gekozen voor een kleiner formaat! En dat slaapt heerlijk haha. Ons bed is ook maar 1.40 breed dus er kan niet zo'n giga ding bij 🤣 maar wel echt een aanrader, je kunt gewoon eerst met een klein(er) kussentje uitproberen of het lekker ligt. Vind het zelf idd fijn om de druk wat te verlichten bij je buik of knieën. En: gewoon doen, niemand hoeft voor jou te bepalen vanaf hoeveel weken jij er beter van slaapt 🤗🤗

2 jaar geleden

Vanaf week 15 dacht ik. Was 1 van mn beste aankopen (top 3)🎉

2 jaar geleden

Reactie op 01v93

Ik heb gekozen voor een kleiner formaat! En dat slaapt heerlijk haha. Ons b ...
Heb je een foto/link van het kussen wat jij fijn vindt? Wij hebben 1.60 bed en mijn vriend is vaak weg voor werk, dus ik denk dat ik voor n groot deel van de tijd de ruimte wel heb haha. En de dekens tussen mn benen of een kussentje vind ik iig fijn 👍 maar qua dikte van een zwangerschapskussen heb ik natuurlijk niet echt referentie hier thuis.

2 jaar geleden

Ik dacht ook dat het heerlijk slapen zou zijn met zo’n kussen. Niet dus! Draai je maar eens van de ene kant naar de andere met zo’n worst tussen je benen 😅 ik heb ‘m weer weggelegd en slaap nu af en toe met een hoofdkussen onder m’n buik.

2 jaar geleden

Reactie op Zomer21

Ah maar wel ook interessant hoor! Ik ga het denk ik iig proberen. Stel ik ...
Zeker doen haha! Volgens mij zijn er meer die het heerlijk vinden als niet haha. We hebben het voedingskussen na de geboorte wel gebruikt om haar te voeden en te slapen (steun onder onze arm als ze op onze arm lag te slapen)