7 Reacties

4 jaar geleden

Mijn neefje is in juli in de hittegolf geboren en had gewoon een boxpakje aan met lange mouwen de eerste paar dagen 😁 daarna wel in de kinderwagen in de tuin met alleen een romper aan haha Maar zeker in april lijkt me dat geen overbodige luxe hoor, een warm pakje met lange mouwtjes 🥰

4 jaar geleden

Ik zou er geen tientallen van dat soort stof kopen. Maar het zal in april geen 40 graden zijn en de baby moet dan toch lange kleertjes aan omdat hij/zij zichzelf niet warm kan houden. Ik ben afgelopen juli bevallen tijdens de hittegolf en moest zelfs nog kruiken in zijn bedje!

VRIEND

4 jaar geleden

Hoi hoi! Ik ben in april bevallen van mijn eerste zoontje, in de kraamweek had hij een romper met korte mouw aan met daarover een pakje met lange mouwen. Ik heb wel gewacht met kleertjes kopen tot de voorjaars collectie binnen was, winter kleding is wel te warm denk ik, in 2016 was het een warme april ig, op 3 April was het al 20 graden destijds.

VRIEND

4 jaar geleden

Ik moet ook in april bevallen en heb wel een aantal velour pakjes, vooral in het begin moeten ze goed warm gehouden worden en vind zo’n boxpakje/pijama handig om aan te doen over een body’tje. Als het enkele maanden ouder is begin ik pas met “echte” kleertjes.

4 jaar geleden

April doet wat hij wil!

4 jaar geleden

April kan zowel koud als warm zij. En vooral de avonden kunnen nog flink afkoelen. Wij verwachten onze kleine dan ook en ik heb gewoon velours pakjes en andere dunnere pakjes met lange mouwen in de kast hangen. Ik durf t wel aan. Mocht het nou toch wat warm zijn dan gewoon een dunnere romper eronder of zonder dekentje neerleggen overdag lijkt mij ook prima ;-)

4 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Denk dat ik er toch een aantal ga aanschaffen dan voor de 1ste week/weken ..