16 Reacties

4 jaar geleden

Wij hebben de uppababy vista. Zeer tevreden over. Gemakkelijk in te klappen maar blijft wel ruimte innemen. Verder fijne grote mand en rijdt soepel ook over andere wegen dan de weg.

4 jaar geleden

Wij hebben na uitproberen van vele merken ook voor de Uppababy Vista gekozen. Erg blij mee! Nog niet in praktijk kunnen testen (baby komt pas in februari), maar rijdt lekker en is erg makkelijk compact te maken. En een grote boodschappen mand.

4 jaar geleden

Reactie op Robster

Wij hebben na uitproberen van vele merken ook voor de Uppababy Vista gekoze ...
Hier sluit ik mij bij aan. Voordelen vonden wij ook; makkelijk inklapbaar en rechtop bewaren. Daarnaast het in en uitklikken van de reiswieg etc hoeft maar met 1 hand en 1 knopje, wat we zelf erg praktisch vonden. Je kan eventueel bij Babypark over verschillende terreinen heen rijden met kinderwagens. Zo kwamen wij erachter dat we de Uppababy het beste vinden rijden.

4 jaar geleden

Thanks Ladies! We gaan morgen even testen bij Babypark!

4 jaar geleden

Nog geen ervaring aangezien de kleine pas in april komt, maar wij hebben de Uppababy Vista wel onlangs bij Babypark besteld. Wij vonden vooral de kwaliteit en het gemak een stuk beter dan bij andere merken. Dit weekend heeft Babypark de actie van 10% korting plus gratis voetenzak en autostoel adapters.

4 jaar geleden

Wij hebben vandaag ook de uppa baby Vista besteld. Bij de eerste een Joolz gehad en nu bewust voor de uppa baby gegaan. Ik vond hem heel fijn rijden, stevig aanvoelen, makkelijk in te klappen en ideaal dat de bak er met 1 hand afgehaald kan worden. Als je met twee kindjes gaat wandelen (wieg en stoeltje) blijf je de boodschappenmand houden. Ook handig :-). Erg blij mee, maar we moeten hem nog echt gaan gebruiken.

4 jaar geleden

Wij hebben gister ook de Uppababy besteld! Was eigenlijk de eerste die we zagen en de keuze was al snel gemaakt. Heb een klein autootje en deze wagen past super makkelijk in de kofferbak, heeft een grote boodschappen mand en rijdt heerlijk. Nu een leuke actie bij babypark met 10% korting en extra accessoires zoals een voetenzak!

4 jaar geleden

Reactie op SandraW2020

Wij hebben gister ook de Uppababy besteld! Was eigenlijk de eerste die we z ...
Mag ik vragen welke auto je hebt? Dan heb ik een idee of de wagen ook makkelijk bij ons erin past 😊

4 jaar geleden

Wij hebben gister ook de uppababy vista besteld bij babydump. Na vragen dezelfde korting en accessoires erbij als bij babypark. Wilde eerst altijd een joolz, maar vond deze uiteindelijk toch praktischer!

4 jaar geleden

Reactie op SRP | Moderator

Mag ik vragen welke auto je hebt? Dan heb ik een idee of de wagen ook makke ...
Toyota Aygo! Zelfs de reiswieg kan bij het onderstel in de kofferbak omdat je die kan dichtvouwen!

4 jaar geleden

Reactie op SandraW2020

Toyota Aygo! Zelfs de reiswieg kan bij het onderstel in de kofferbak omdat ...
Oh wat goed, dan past ie bij ons zeker!

4 jaar geleden

Wij hebben uiteindelijk de Uppababy Vista V1 en V2 'besteld' met korting bij babypark. De V2 komt in februari en aan de hand daarvan gaan we kijken welk model we gaan nemen.

4 jaar geleden

Reactie op SRP | Moderator

Wij hebben uiteindelijk de Uppababy Vista V1 en V2 'besteld' met korting bi ...
Goed idee. Wij wisten niet dat die optie er was. Weet jij wat de verschillen tussen de V1 en V2 zijn?

4 jaar geleden

Reactie op MyrtheV

Goed idee. Wij wisten niet dat die optie er was. Weet jij wat de verschille ...
https://uppababy.com/nl/2020preview/?utm_source=homepage_mobile&utm_medium=promo&utm_campaign=2020_preview_launch_nl Zoals het ernaar uitziet voornamelijk de wielen die een upgrade hebben gehad. Dus vandaar dat we het eerst willen testen. De V2 is overigens ook €100 duurder dan de V1. Ook een overweging of dat het waard is.

4 jaar geleden

Dank je, ik ga het overwegen

VRIEND

4 jaar geleden

Wij hebben ook de uppababy Vista besteld na een uitgebreid advies en rondjes proefrijden bij babypark. Wij moeten hem ook nog gaan gebruiken, baby komt in april, maar vond er heel veel voordelen aan zitten! Vooral het gebruiksgemak waren wij erg enthousiast over. Was grappig want we kwamen voor een Joolz of Bugaboo maar gingen totaal onverwacht hiermee weg!