16 Reacties

één maand geleden

Ik heb de 26ste een curettage gehad en ik ben ook benieuwd wanneer ik weer ongesteld ga worden. Ik heb morgen gelukkig al een controle opstaan en dan laat ik meteen naar mijn eitjes kijken. Ik testte 2 dagen na curettage negatief op mijn zwangerschapstest. Daarvoor was het nog een duidelijke streep. Dus ik hoop dat mijn ei nu weer gaat groeien omdat mijn hcg uit het lichaam is. Maar goed eerst maar even de echo afwachten morgen .

één maand geleden

Reactie op DianaZ

Ik heb de 26ste een curettage gehad en ik ben ook benieuwd wanneer ik weer ...
Bij mij soortgelijk inderdaad. Ik testte tot de hysteroscopie op 27/3 ook nog positief maar vorig weekend eindelijk weer negatief. Gek dat je dan toch even blij bent met een negatieve test. Ik hoop dat alles weer een beetje normaal op gang komt. Heb nog steeds wel een beetje bruin verlies en soms buikpijn bij inspanning (bijv. Hardlopen), dus hoop wel dat het allemaal weg is. Daarentegen wel verhoogde temperatuur gemeten gister dus wellicht een eisprong? Geen idee. Ik heb dinsdag een belafspraak maar geen echte na controle helaas. Hoe ging jouw controle?

één maand geleden

Reactie op nicoletegel

Bij mij soortgelijk inderdaad. Ik testte tot de hysteroscopie op 27/3 ook n ...
Mijn echo was goed gelukkig. Zat nog 1 bloedpropje en deze is gisteren eruit gekomen. 😁ze zagen dat er twee eitjes aan het groeien waren dus dat is ook goed nieuws. Ik mocht na de curettage twee weken niet sporten, ik doe ook aan hardlopen maar nog niet gedaan nu. Ja heel goed dat je inderdaad blij kunt zijn met een negatieve test hè . 🙈hopelijk mogen we beide weer snel blij zijn met een positieve test

één maand geleden

Wat duurt dat wachten lang hè? 7 feb gecuretteerd, nog een infectie gehad en pas 10 maart negatieve zwangerschapstest. Op ma 25 maart zagen ze een eitje groeien maar nog geen eisprong kunnen ontdekken met testen. Maakt soms wat onzeker maar de baarmoeder is leeg. Het terugkrijgen van je cyclus neemt soms echt even wat tijd in beslag :-( hang in there!

één maand geleden

Reactie op DianaZ

Mijn echo was goed gelukkig. Zat nog 1 bloedpropje en deze is gisteren erui ...
Wat fijn dat de echo goed was! Hopelijk is het allemaal snel achter de rug. Ik vind het wel een lange nasleep op deze manier

één maand geleden

Reactie op Louuuu89

Wat duurt dat wachten lang hè? 7 feb gecuretteerd, nog een infectie gehad e ...
Nou het wachten duurt zeker lang! Ben er ook echt nog steeds veel mee bezig helaas.. Het geduld wordt op de proef gesteld helaas. Ben jij alweer weer ongesteld geweest? We kunnen niets anders dan rustig afwachten! Sterkte ook voor jou!

één maand geleden

Ik heb vorig jaar op 3 september medicatje ingenomen, moest uiteindelijk 7 november ook een hysteroscopie. Toen na een week, op de 15e had ik weer bloedverlies waarvan ik denk dat dat mijn eerste menstruatie was en vanaf toen netjes 28 dagen later weer. En na twee maanden weer zwanger geworden! Het is een heel heftig proces, wat voor je gevoel inderdaad enorm lang kan duren.

één maand geleden

Reactie op nicoletegel

Nou het wachten duurt zeker lang! Ben er ook echt nog steeds veel mee bezig ...
Ja herkenbaar! Met ups en downs he? Merk dat ik nu wel weer veel vertrouwen heb. Er zijn echt dingen gaande voel ik. Merk ook weer cervix slijm op en lijk een positieve ovulatie test te hebben gehad. Dus hopelijk een deze weken. Hoe is het bij jou?

21 dagen geleden

Reactie op Louuuu89

Ja herkenbaar! Met ups en downs he? Merk dat ik nu wel weer veel vertrouwen ...
Zeker met ups en downs.. ik ben er gewoon zo veel mee bezig in mijn hoofd. Ik ben inmiddels wel weer ongesteld geworden, dus dat is goed nieuws. Voelt toch alsof er nu in ieder geval weer opnieuw kunnen gaan proberen. Ik blijf wel veel buikpijn houden bij inspanning (hardlopen). Hoopt dat dat nog wegtrekt. Hoe gaat het met jou nu? Hopelijk hebben we allemaal weer snel een positieve test in onze handen!

21 dagen geleden

Reactie op KimSJ

Ik heb vorig jaar op 3 september medicatje ingenomen, moest uiteindelijk 7 ...
Wat fijn dat het vrij snel allemaal weer op gang kwam en dat je ook relatief snel weer zwanger bent geworden! Hoe is het nu met je?

21 dagen geleden

Ik had vorig jaar op 30 december de miskraam. 2 weken later controle, restweefsel maar ik bloedde nog. 2 weken later weer controle, nog steeds restweefsel en nog hcg in mn bloed. Toen de hysteroscopie denk ik een week later. En 21 februari werd ik ongesteld. Dus dat was een week of 2 later. De ronde daarna zwanger, nu inmiddels 8 weekjes. Vond het wel spannender nu, maar heb gelukkig ook extra echos. Hopelijk mogen jullie ook snel weer zwanger raken😊

21 dagen geleden

Ik heb dit twee jaar geleden gehad. Uiteindelijk werd ik na 5 weken weer ongesteld. Helaas heeft een nieuwe zwangerschap lang op zich laten wachten hierna, merkte echt dat m’n lichaam nog herstellende was. Ben ondertussen bijna 26 weken zwanger van een klein beweeglijk ventje💙

18 dagen geleden

Reactie op nicoletegel

Zeker met ups en downs.. ik ben er gewoon zo veel mee bezig in mijn hoofd. ...
Jaaa het neemt je echt soms over he? Wat fijn dat je menstruatie op gang is. Waar komt de buikpijn van? Weten artsen dat? Ik testte pas 10/03 negatief en op 11/04 een Lh piek gevonden 🥚 dus ik moet morgen of zaterdag ongesteld worden. Ik hoop het zo… maar iedere dag dat het uitblijft maakt me onzeker. Maar alle tekenen (pukkels, eetbuien) wijzen erop dat het eraan komt. Als het niet komt moet ik voor verder onderzoek. Nog nooit zo naar een ongesteldheid uit gekeken haha. Take care!

18 dagen geleden

Ik had 6 dagen na mijn curretage alweer een springend ei en dik baarmoederslijmvlies. Erg actief lijf noemde de gyn het. Bij mij was het geen miskraam maar om restweefsel van mijn placenta te verwijderen. Wel pas 5 maanden post partum.

14 dagen geleden

Reactie op Louuuu89

Jaaa het neemt je echt soms over he? Wat fijn dat je menstruatie op gang is ...
Hee! Ben benieuwd of je ongesteld bent geworden? Hoop het wel voor je.. Ik heb geen idee waar de buikpijn nog vandaan komt. De gynaecoloog dacht dat de baarmoeder wellicht nog wat moest “zetten” na de hysteroscopie. Ik weet het niet, maar wacht het maar gewoon even af.

14 dagen geleden

Reactie op MelissavO202

Ik heb dit twee jaar geleden gehad. Uiteindelijk werd ik na 5 weken weer on ...
Bedankt voor je reactie! En fijn dat je inmiddels zwanger bent 💙 Hopelijk kun je er een beetje van genieten!