7 Reacties

3 jaar geleden

De eerste afspraak bij de gynaecoloog is afhankelijk van je medische verleden, het ziekenhuis en hun corona regels. Ik had mijn eerste afspraak rond de 8 a 9 weken. Er is een aardige babyboom gaande, dus ik zou wel tijdig om een verwijzing vragen bij de huisarts. Anders heb je de kans pas laat terecht te kunnen.

3 jaar geleden

Reactie op MamaVanAB

De eerste afspraak bij de gynaecoloog is afhankelijk van je medische verled ...
Aan de babyboom had ik nog niet gedacht, maar dat is een hele goede! bedankt voor het meedenken!! Ga gauw morgen maar eens bellen.. dank je wel!

3 jaar geleden

Gewoon meteen bellen! Meestal plannen ze dan een afspraak bij 8 weken maar dan heb je hem vast!

3 jaar geleden

Mijn dochter is ook met een spoedkeizersnede geboren en ik ben nu tot week 35 gewoon bij een verloskundige geweest en sinds deze week overgedragen naar het ziekenhuis

3 jaar geleden

Hoi! Ik heb 2 spoedkeizersnedes gehad en heb ook een stollingsziekte. Ik heb ook bij de derde zwangerschap gewoon tot 34 weken bij een reguliere verloskundige gelopen en daarna in het ziekenhuis voor het laatste stukje. Ik kreeg wel een geplande keizersnede dit keer, maar ook bij mijn 2e zwangerschap heb ik nog tot laat in de zwangerschap reguliere zorg gehad. Ik zou denk ik je voormalige verloskundige bellen en vragen wat hierin de werkwijze is voor jou.

3 jaar geleden

Ik zou als ik jou was direct bellen. Bij sommige stollingsafwijkingen moet je namelijk direct bloedverdunners gaan prikken zodra je zwanger bent.

3 jaar geleden

Hoi! Ik heb 2 spoedkeizersnedes gehad en heb ook een stollingsziekte. Ik he ...
Ik ben in mijn vorige zwangerschap na 28 weken verwezen vanwege mijn stollingsziekte (heb jij ook von Willebrand toevallig?) en de gyn zei toen; volgende keer kom je gewoon direct bij mij. Nu is dat alweer 2 jaar geleden.. dus ga morgen wel even bellen met idd mijn vorige vlk en even met de huisarts! Dank jullie wel allemaal