63 Reacties

3 jaar geleden

Dit is het stuk 'weefsel'

3 jaar geleden

Als je het nog hebt kun je het in water doen. Dan kun je het beter zien na een tijdje. Het klinkt als een miskraam...ook met de krampen etc. Ik weet niet of het ziekenhuis wat gaat doen aangezien ze vrij weinig kunnen doen. Nog een echo zou uit kunnen wijzen of je het vruchtje bent verloren. Ik zou ipv mailen even bellen met de VK. Door bloedverlies kun je trouwens ook duizelig worden en out gaan.

3 jaar geleden

Ik zou hiervoor wel de spoedlijn bellen hoor, dat ze er naar moeten kijken! Ik vind het er niet goed uitzien persoonlijk..😟 hoop dat alles goed is 🍀

3 jaar geleden

Dit ziet er uit als een stukje weefsel wat ik ook verloor bij mijn miskraam in augustus. Zal een foto bijvoegen.

3 jaar geleden

Dit ziet er uit als een stukje weefsel wat ik ook verloor bij mijn miskraam ...
Ja dat soort foto's zag ik ook online en op andere topics ook, maar dat ziet er ook echt uit voor mijn gevoel als een bol vruchtzakje en waar ik op zit te wachten eigenlijk elke keer als ik naar de wc ga. Maar dat van mij is lang en dun.

3 jaar geleden

Reactie op MOMNITA

Als je het nog hebt kun je het in water doen. Dan kun je het beter zien na ...
Ja ik ga dan sowieso morgen voor de echo, want vanmorgen vroeg ze of ik niet tot donderdag wou wachten tot de ingeplande echo nu ik kans zou hebben om gewoon het vruchtzakje nog te zien zitten en dan niet veel wijzer te worden. Maar wat als het er nog gewoon zit? Ik ben deels bang dat nu het vruchtje zo klein was en wel groeide, of er niet een tweede ergens vast zit. Ze kunnen namelijk alleen in de baarmoeder kijken en niet in de eileiders of iets... Ik maak me toch zorgen..

3 jaar geleden

Reactie op Denisedj

Ik zou hiervoor wel de spoedlijn bellen hoor, dat ze er naar moeten kijken! ...
Ja het ziet er echt raar uit he? Ik had online ook al veel opgezocht over miskramen en vruchtzakjes, maar vind dit er toch anders uitzien. Maar ik heb er aan de andere kant ook nul verstand van.

3 jaar geleden

Dit ziet er uit als een stukje weefsel wat ik ook verloor bij mijn miskraam ...
Hield bij jou de pijn en krampen erna ook nog dagen aan of was het na een paar uur weg? Ik lees in veel verhalen dat als het vruchtje eruit is dat de pijn vaak snel afneemt.

3 jaar geleden

Goed opletten dat je niet constant veel bloed verliest, flauwvalt of ernstige buikkrampen hebt. Maar je hebt in ieder geval geen buitenbaarmoederlijk zwangerschap, want dat had de verloskundig op de echo kunnen zien. Houdt het goed in de gaten.

3 jaar geleden

Reactie op Anna J

Hield bij jou de pijn en krampen erna ook nog dagen aan of was het na een p ...
Bij mij was het van 10 tot 5 enorme krampen, en om 5 floepte dat er uit in de wc. Daarna geen pijn meer echt gehad idd.

3 jaar geleden

Goed opletten dat je niet constant veel bloed verliest, flauwvalt of ernsti ...
Ik heb best aanhoudend bloedverlies. Ik weet niet wat precies onder veel word verstaan, maar mijn wc papier zit toch behoorlijk vol elke keer. Ik moest van de VK steeds twee paracetamol tegelijk innemen om de zes uur voor de pijn. Ik voel ze daar nog doorheen, maar het is te doen. Maar dat kan ook komen door de verdoving. De verloskundige heeft mij gezegd dat hun geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap kunnen constateren en dat daarvoor een doorverwijzing naar de gynaecoloog nodig was. De VK bij de laatste echo had zelfs al moeite met mijn baarmoeder in beeld te krijgen 😅 maar de vorige zei dat die in de baarmoeder zat en ging er daarom toen vanuit dat het de enigste was en dat het goed zat, omdat ik toen ook nog geen pijn had. Maar hopelijk word ik morgen wat wijzer of kan ik andere pijnstillers krijgen.

3 jaar geleden

Bij mij was het van 10 tot 5 enorme krampen, en om 5 floepte dat er uit in ...
Dan ben ik bang dat het er bij mij nog niet volledig eruit is allemaal.

3 jaar geleden

Zoiets had ik bij mijn miskraam op woensdag avond in de wc gezien, niet te veel aandacht aan besteed, vond het toen te confronterend 🙈 maar bleef buikpijn hebben en bloeden, pas op vrijdag is het vruchtje eruit gekomen.. Dat ziet er idd anders uit.

3 jaar geleden

Dit was mijn miskraam in mei, verloskundige vond het toen te weinig voor een miskraam, echo 4 dagen later liet een lege baarmoeder zien. Miskraam erna ben ik alleen kleine stolsels verloren en was ook lang niet zo heftig als de eerste voor mijn gevoel, bij de eerste zat ik echt op m’n hurken de pijn weg te puffen. Beide was met 5 weken (5+2 de foto 5+0 alleen kleine stolsels) Zou gewoon een echo vragen voor de zekerheid, je wil weten waar je aan toe bent, mocht het nog goed zitten dan is die stress ook niet goed voor zowel moeder als kind. Sterkte!

3 jaar geleden

Reactie op Anna J

Dan ben ik bang dat het er bij mij nog niet volledig eruit is allemaal.
Vind het zo verschrikkelijk naar voor je! De ervaring is geen pretje en emotioneel is het ook niet leuk om z'n minst gezegd. Hoop dat je snel meer duidelijkheid krijgt. In die uren had ik mega grote stolsels, continu. Op een begeven moment zat ik op de wc en het bloed bleef er uit lopen. Was 7+3 met een vruchtje van 5 weken. De ochtend er na had ik nog een klein stukje weefsel en toen heb ik nog een dag of 14 gebloed alsof ik ongesteld was, eerste paar dagen ook met krampen, maar niet zo erg als de 'weeën ' de avond dat ik het vruchtje verloor.

3 jaar geleden

Reactie op Kruimel90

Dit was mijn miskraam in mei, verloskundige vond het toen te weinig voor ee ...
Wow, dat je zoiets bent verloren met 5 weken! 😱 Ik schrik ervan.. Dit omdat ik ook een miskraam heb gehad met 5 weken en ik heb dus echt helemaal níks gezien. Wat gek zeg, dat dat zo kan verschillen!

3 jaar geleden

Hoi Anna, Allereerst veel sterkte met wat er dan ook aan de hand is, hopelijk krijg je gauw meer duidelijkheid. Nav je verhaal en vervolgens de foto moet ik denken aan mijn miskraam in april. Ik verloor het vruchtje, en hield daarna nog veel pijn. Op een gegeven moment kwam er bij mij ook een lang stug stuk uit, heel anders dan de rest vanwege de vorm en structuur. Ik heb toen de verloskundige gebeld, die gaf me niet echt een duidelijk antwoord. Stom genoeg ook geen foto van gemaakt. Ik hoor het dus wel meer dat dit gebeurt, wat het precies is kan ik je niet vertellen maar je bent in ieder geval niet de enige. Mocht jij er nog achter komen ben ik erg benieuwd..

3 jaar geleden

Hoi Anna, Allereerst veel sterkte met wat er dan ook aan de hand is, hopeli ...
Oh ja, mijn miskraam was bij 10 weken, het verschil met de foto's die erop lijken is ook dat dat van mij een stuk groter was

3 jaar geleden

Reactie op Babywishh

Wow, dat je zoiets bent verloren met 5 weken! 😱 Ik schrik ervan.. Dit omd ...
Ja dat vind ik ook nog steeds, het was zo’n verschil met de miskraam erna! En dan zegt de verloskundige dat het te weinig was voor een miskraam😅 Groter dan dit ben ik niet verloren, ik heb een positieve test gehad dus dan moest dit het toch echt zijn..

3 jaar geleden

Reactie op Maddie93

Zoiets had ik bij mijn miskraam op woensdag avond in de wc gezien, niet te ...
Was je na de vrijdag de pijn kwijt? Sterkte nog toegewenst