10 Reacties

10 maanden geleden

Klinkt mijn inziens eerder als een gesprongen vaatje! Qua symptomen had ik ook soms wel eens 1 a 2 dagen niets!

10 maanden geleden

Reactie op Liese2023

Klinkt mijn inziens eerder als een gesprongen vaatje! Qua symptomen had ik ...
Ja dat dacht ik ook eerst maar ik zat met de symptonen 🙈 Ik ben zo verschrikkelijk ziek geweest, dus dit is nieuw voor mij 😅 Ene keer denk je help al die symptonen en nu is het ook weer niet. Bedankt voor je reactie!!

10 maanden geleden

Bij mij namen ook de symptomen af hoe verder ik in de zwangerschap kwam. Ben zelf ook met kleine bloedingen naar de verloskundige geweest en alles was in orden. Hier was het een gesprongen bloedvaatje aangezien alles beter door bloed word als je zwanger bent. Hoop dat je toch even afleiding kan zoeken anders is het nog heel lang tot morgen middag.

10 maanden geleden

Reactie op Mams2018

Bij mij namen ook de symptomen af hoe verder ik in de zwangerschap kwam. Be ...
Super bedankt voor je reactie ook. Ook al zijn de symptomen vervelend, maar ik heb het toch een beetje gebruikt als graadmeter lijkt het onbewust. Ze zijn niet helemaal verdwenen. Nou verschrikkelijk dat wachten, was zo teleurgesteld dat ze geen plekje hadden maar begrijpelijk vanwege het lange weekend. Meteen mijn werkgever wel al berichtje gestuurd dat ik niet weet of ik kan functioneren morgen de hele dag in afwachting 😩 Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!

10 maanden geleden

Ik heb meerdere bloedingen gehad tijdens mn zwangerschap, in het begin zelfs denk ik een maandverband vol met stolsels. Ik ben nu 30 weken zwanger 😆 zolang je geen kramp of dergelijke hebt zou ik me niet zo druk maken. En anders gewoon bellen en zeggen dat je langs wilt komen! Toen ik heftig bloedde met stolsels maar geen buikpijn had zei de vk dat ze die dag geen tijd hadden en of ik de volgende dag langs wou komen. Ik had in eerste instantie ingestemd en daarna belde ik huilend terug dat ik echt die dag nagekeken wou worden en toen mocht ik wel komen.

10 maanden geleden

Ik heb meerdere bloedingen gehad tijdens mn zwangerschap, in het begin zelf ...
Jeetje! Ik vind bloedingen best stressvol zeg! 1 van mijn begin symptonen is dus ook 24/7 afscheiding hebben, dus dat helpt ook absoluut niet. Elke keer denk ik helpp, maar dan is het gewoon kleurloze afscheiding. Goed om te weten dat ik idd even moet kijken of ik er buikkrampen bij krijg, maar tot nu toe in ieder geval niet. Nou ik had ook voor de 2x gebeld, huilend omdat er nu wel klein beetje helder bloed tussen zat, maarja dat was ook de enige keer moet ik zeggen. Ze hadden wel voor mij naar 2 andere praktijken gebeld, maar helaas ook geen plek. Ik woon ook in Amsterdam dus tja qua drukte kon ik het weten. Bedankt voor je ervaring! En goed om te horen dat je al 30 weken ver bent ondanks alles!

10 maanden geleden

Reactie op ValAma

Jeetje! Ik vind bloedingen best stressvol zeg! 1 van mijn begin symptonen i ...
Ah ik vind het heel naar voor je dat je nergens terecht kan en vind het ook wel slordig van je vk praktijk als ik eerlijk mag zijn. Ik ben meerdere keren naar mijn vk gegaan ondanks dat ze geen plek hadden, dan zeiden ze kom maar in de pauze bijvoorbeeld. Even naar het hartje luisteren is misschien 5 minuten van hun tijd maar voor mij een hele geruststelling. Wanneer mag je nu langskomen?

10 maanden geleden

Ah ik vind het heel naar voor je dat je nergens terecht kan en vind het ook ...
Ja vind ik ook wel teleurstellend hoor:( Ze zei nog wel we kunnen proberen het hartje te luisteren maar als het niet lukt, ben je nog bezorgder en het zegt niet zo veel… Morgen in de late middag had ik dus al een termijnecho staan omdat het de eerste keer met het meten niet goed lukte. Ze konden mij ook niet meer naar de ochtend schuiven. Heb dan zowat 4 hele lange dagen moeten wachten 😔 Super fijn dat je vk wat flexibeler is zeg!

10 maanden geleden

Reactie op ValAma

Ja vind ik ook wel teleurstellend hoor:( Ze zei nog wel we kunnen proberen ...
En hoe is het afgelopen???

10 maanden geleden

En hoe is het afgelopen???
Bedankt voor het vragen! Inderdaad waarschijnlijk bloedvat geknapt. Ik moet veel niezen dus ze denken dat het misschien ook daar door komt door de druk. En mijn symptonen waren beetje verdwenen en anders ook omdat ik dus al paar dagen verder ben dan verwacht en dus ook al over de 12 weken ben. Ik moet zeggen dat ik wel stuk rustiger werd na jullie reacties, dus dank je wel! Op naar de 13 weken echo nu😃😘