44 Reacties

één jaar geleden

Wij hebben em hier geleend van mijn nichtje.. hij gaat ondertussen de hele familie door. Ze zijn duur en je gebruikt het relatief kort. Eerste 1/2 maanden hier niet gebruikt, daarna wel erin alleen als ze onrustig waren met etenstijd. Met hapjes vanaf 4 maanden er wel in gedaan. Maar ik had relatief grote baby’s dat ze er eigenlijk voor de 6 maanden al uitgegroeid waren. Dus ben blij dat we em konden lenen en niet hebben hoeven kopen!

één jaar geleden

Ik heb hem tweedehands gekocht en ik vond het wel een leuk en handig item. Als wij aten en de baby was nog wakker deed ik hem daar in. Of als ik een flesje gaf. Ik deed zelf ook een speeltje aan een accessoire die erbij komt, kon hij ook even lekker spelen. Ik heb hem ook echt wel een tijdje gebruikt. (Tot 6 maanden misschien)

één jaar geleden

Ik heb hem tot 6,5 maand gebruikt. Zelf gekocht en nu uitgeleend. Was er erg blij mee, baby zat bij ons als wij gingen eten en ze was wakker, later met hapjes ook super handig. Had niet zonder gewild.

één jaar geleden

Wij hebben hem heel veel gebruikt, zou hem zeker aanraden. Ze zijn ook lekker ruim dus eruit groeien gebeurt niet zo snel. Mijn zoontje is super lang (+2,5 lijn in CB grafieken) maar heeft er tot 7 maanden in gezeten!

één jaar geleden

2 weken gebruikt 😂 mijn dochter kreeg ik er amper in en uit, was een gemartel altijd dus weer terug naar de ikea stoel

één jaar geleden

Ik zou hem echt aanraden, hier hebben we het tot 7 maanden gebruikt! Toen over gegaan naar de baby set

één jaar geleden

Ik heb gelezen dat je kindje minder beweegt in zo een houding, plat in de box of op een speelkleed kan de baby zijn bewegingen doen en zich zelf vermaken wat weer beter voor de hersenen is. Ik weet niet of dat zo is, maar ik vond het wel logisch klinken.

één jaar geleden

Tip: Mocht je hem willen kopen, bij prenatal is nu 15% korting op accessoires van Tripp Trapp w.o. de newbornset

één jaar geleden

Wij hebben geen stokke. Maar wel een andere stoel met een newborn set. Hier bijna 7 maanden en hij zit er nog steeds in. Vanaf 2 weken zit hij zo bij ons aan tafel tijdens de lunch en het avond eten (behalve als hij slaapt natuurlijk 😅). Ook geef ik hem zijn groente en fruithapje in die stoel. Onze newborn set kan op een onderstel en dan wordt het een wippertje. Het onderstel en de set als wippertje gebruik ik dus eigenlijk nooit. Heb jij een los wippertje ? Want dan zou het misschien zonde zijn?

één jaar geleden

Wij hebben hem eerst niet gekocht, vonden hem te duur en tja je hebt de box en babynestje. Nou wat een gevecht elke avond om zelf te kunnen eten. Met 3,5/4 maanden als nog gekocht. Geen seconde spijt gehad. Hier tot 6,5 maand gebruikt en nu wacht hij op baby 2.

één jaar geleden

Wij hebben een stokke en geen new born Seat! Leuk idee dat samen eten aan tafel maar dat werkt niet met het baby ritme (voor ons iig) dus blij dat we die niet hebben gehaald!

één jaar geleden

Wij hebben hem heel veel gebruikt. Tot zeker 6,5 maand. Ons kindje vond het ook heerlijk om mee te kunnen kijken als ik bv aan het koken was en zat er dan ook in. Wel via marktplaats maar echt 1 van de beste aankopen vond ik

één jaar geleden

Ik had hem echt gemist als we hem niet hadden gehad. Zes maanden gebruikt. Vrijwel ieder dag.

één jaar geleden

Ja vind hem echt ideaal. Onze dochter is nu ruim 1,5 maand en we gebruiken hem dagelijks. In ieder geval om haar vitaminedruppels te geven. En verder als ze bijvoorbeeld onrustig is als we aan het eten zijn of als ik aan het koken ben. Maakt het multitasken net wat makkelijker 😉 En inderdaad vanwege de houding moet je ze er geen uren in zetten, want is volgens mij ongeveer dezelfde houding als in de maxi cosi. Dus alleen voor deze gevallen en de rest in de box ☺️ Maar om terug te komen op jouw vraag, zou ik hem aanraden. We hebben er 45€ voor betaald voor het oude model via marktplaats en voor ons is hij nu al iedere euro dubbel en dwars waard 😄

één jaar geleden

Ik ben er echt heel blij mee! Een van de weinige dingen waarvan ik spijt had, dat we het niet eerder hadden. Nu scheelt het wel dat bij obs de keuken & woonkamer gescheiden zijn door een gang. Dus dan is het erg prettig om de baby tijdens het koken in de buurt te hebben 😊

één jaar geleden

Is mijn dochtertje haar favoriete stoeltje. Ze ligt er graag in en kijkt dan wat rond. Ze ligt er liever in dan haar wippertje omdat haar beentjes nog vrij kunnen bewegen. Ik hang er ook een speelgoedje boven.

één jaar geleden

Mijn dochter is 5 maanden en gebruiken hem nog steeds (inmiddels een beer van bijna 8 kilo). Zolang ze nog niet zelfstandig rechtop kan zitten is het super. Nu ook met de oefenhapjes. Dagelijks wordt hij nu dus minimaal 2x gebruikt. Daarvoor was het vooral handig om even de handen vrij te hebben. (Daarnaast heeft mijn dochter sinds ongeveer een maand een Campspreider en zelfs daarmee past ze in de newbornset)

één jaar geleden

Hij is ook heel waarde vast, zeker als je hem 2ehands koopt, gewoon weer te koop zetten na gebruik en dan heeft het je bijna niets gekost! ( misschien een nieuwe hoes :)

één jaar geleden

Ik vind de stokke newborn echt perfect!! Vanaf de geboorte heel veel gebruikt. Ons zoontje zat erin tijdens al onze maaltijden en ook vaak als ik even iets moest opruimen, schoonmaken, etc. Echt 1 van de beste aankopen :)

één jaar geleden

Bedankt allemaal, onze twijfels zijn helemaal weg! Wij kopen er 1.Handig zo'n forum 😉