32 Reacties

4 jaar geleden

Het is persoonlijk. Ik zelf gebruik de dr brown flessen die bevallen mij prima. Maar het is ook een beetje hoe je baby de fles vind. Sommige drinken slecht uit de dr Brown en de ander weer slecht uit de avent.

4 jaar geleden

De fles die bij jouw kind past. En dat ontdek je gaandeweg.. stel iedereen roept Difrax en jij koopt er 6, spenen en de hele mikmak voor een jaar alvast.. en vervolgens drinkt jouw kind er slecht uit en kun je aan de mamfles.. Ik heb er 1 van Avent. Met het idee, als het niet goed ging er een andere zou komen. Ik heb het pak kunstvoeding nog gesloten in de kast staan.. een enkele voeding kolf ik en die gaat in de fles.

4 jaar geleden

Hier al 11 jaar een difrax gebruiker, mijn kindjes vinden deze wel fijn. Ook voor nr 4 hoop ik met difrax verder te kunnen, maar heb voor de zekerheid ook altijd avent en nubby in huis.

4 jaar geleden

Dat ligt 100% aan de drink wijze van je kindje. Ons zoontje was prematuur en heeft leren drinken met een Difrax met 123-speen, die is op verschillende standen te draaien en echt ideaal! Vervolgens werd hij gulzig en zijn we overgestapt naar Dr. Brown met een P-speen of de 1-speen waar ze meer kracht op moeten zetten. Ik zou daarom rustig afwachten wat je kindje prettig vind, een nieuw flesje is zo gekocht en bespaart je 10 ongebruikte flessen in de kast.

4 jaar geleden

Heb in een kraambox een mamfles gekregen 馃榿 ga zelf nog niks aanschaffen, laat mij hierin wel begeleiden door de kraamhulp tegen die tijd haha. Wil ook graag bv geven als het kan. Maar wel fijne gedachte dat ik vast een fles in huis heb 馃槵

4 jaar geleden

Ik heb voor de zekerheid 2 merken in huis ( Mam & Avent ) de flesjes van mam kan je steriliseren in de micro golf dat is wel handig... die van avent heb je de sterilisator nodig... ik zou zelf ook niet weten wat de beste is elk kindje is anders.

4 jaar geleden

Had ook de hele kast vol avent flessen staan Maar heb een gulzige drinker, ben overgestapt naar dr.brown fijne flessen!

4 jaar geleden

Wij hebben zo ongeveer het hele assortiment van Etos geprobeerd. Als laatste Dr. Browns en die bevalt het beste. Met de smalle speen.

4 jaar geleden

Wij hadden de gratis flesjes van Avent en Difrax in huis. Waren beide prima. Later toen ze last leek te hebben van krampjes hebben we een Dr.Brown gekocht, maar die lekken erg snel. Zijn daarom weer terug overgestapt naar Avent maar dan anti-colic en die lekt niet en drinkt ze goed uit. Maar het is per kindje verschillend welke speen ze pakken. Ik zou het daarom bij de gratis flesjes houden en daarna verder kijken. Sowieso geen hele set aanschaffen want dat is echt zonde als je kindje die niet pakt.

4 jaar geleden

Ik heb avent gekocht in de hoop dat dat goed gaat :-) het blijft een gok. Had ook geen zin 3 merken in huis te halen om te gaan testen. Mijn idee was meer dat ie vast wel gaat drinken als t moet ;-)

4 jaar geleden

Reactie op Meisjesmama86

Wij hadden de gratis flesjes van Avent en Difrax in huis. Waren beide prima ...
Hier geen last van lekken bij dr.brown Dit gebeurt alleen als je over de bovenste streep gaat (120 water en dan de poeder erbij)

4 jaar geleden

Hier ook dr. brown gebruikt! Eerst difrax maar onze dochter dronk hier erg snel en gulzig uit, verschillende spenen geprobeerd, uiteindelijk toch overgestapt op dr. Brown.

4 jaar geleden

Wij hebben Avent anti-colic gekocht en daar drinkt ze prima uit. Dat ventiel wat er in die fles zit, kan je ook nog los extra erbij kopen mocht je een starterspakket hebben gekocht. Daar zitten er geloof ik maar 1 of 2 van die ventieltjes in kan ik mij herinneren.

4 jaar geleden

Reactie op Clarajan

Hier geen last van lekken bij dr.brown Dit gebeurt alleen als je over de bo ...
Hier ook dr brown. Bij de eerste begonnen de flessen opeens ook te lekken. Hoorde gisteren dat het groene deel niet in de vaatwasser mag, dan gaat hij lekken. Dat deden wij dus blijkbaar fout, dachten dat alles in de vaatwasser mocht

4 jaar geleden

Die van mij wil op dit moment echt geen fles, maar alleen de borst. Ga nu maar verschillende flesjes proberen. Flink inslaan is dus niet echt een aanrader. Misschien vind je kindje een bepaalde fles waar jij er veel van hebt gekocht, maar niks.

4 jaar geleden

Overigens: in de babyboxen zitten verschillende flessen. Net als speentjes (van de 5 verschillende heeft ie gisteren er voor het eerst 1 gebruikt: spuugde ze eerst direct uit). Ideaal om te testen.

4 jaar geleden

Wij hebben Avent anti-colic gekocht en daar drinkt ze prima uit. Dat ventie ...
1 volgens mij :-) goed dat je t even aangeeft want brengt mij meteen op t idee mijn aankoopstrwtegie te delen ;-) als je wacht op een 2e fles voor 50% actie zoals nu bij prenatal koop je 4 losse flessen met anti colic inzet voor t zelfde geld als de startersset. Je mist dan alleen een flessenborstel en speen. Spenen krijg je sowieso in de babyboxen en een flessenborstel koop je voor 3 euro bij Etos

4 jaar geleden

ik had in de blije doos het kleine flesje van Philips Advent Natural. Speen lijkt het meeste op de tepel en aangezien ik borstvoeding geef leek deze ons prima om te proberen. Kleine meid is nu 6 maanden en drinkt hartstikke goed uit de flessen. Ze wil nu zelf de fles gaan vasthouden, dus papa gaat zich beetje overbodig voelen 馃檲

4 jaar geleden

In het ziekenhuis kreeg hij zijn eerste voedingen uit de mam fles. Maar hier dronk hij Veel te snel uit. Ik had zelf de dr brown flessen aangeschaft maar hier had hij niet genoeg zuigkracht voor. Toen de difraxx fles geprobeerd,toen deed hij Veel te lang over zijn voeding. En toen de avent naturel fles geprobeerd en hier drinkt hij goed uit. Dus ik zou gewoon wat losse flessen kopen en kijken wat het fijnste is.

4 jaar geleden

Zijn eerste week de Brown maar moest hij te hard aan zuigen vanaf toen de MAM fles toppie !馃憤馃徎