5 Reacties

3 jaar geleden

Bij mij kwam het ergste pas na de tweede keer inbrengen. Wil je niet bang maken, maar zorg dat je goede pijnstilling en een kruik heb.. probeer ook alvast een paracetamol spiegel op te bouwen.. heeeeel veeel sterkte! Ik weet hoe heftig het is om mee te maken! Mocht je hierna weer zwanger willen worden, kan ik je vertellen dat het heel snel kan gaan! Ik ben na mijn missed abortion niet eens meer ongesteld geworden en heb nu een lieve mooi meid van 2 maanden naast me liggen❤ Hoop dat het voor jou straks ook zo voorspoedig mag gaan!🌸

3 jaar geleden

Reactie op Wonder2020

Bij mij kwam het ergste pas na de tweede keer inbrengen. Wil je niet bang m ...
Dankjewel voor je reactie! Stelt me toch een beetje gerust, dacht tot nu toe dat het mss niet bij mij werkt en er al vanuit kon gaan dat een curretage nodig is. Bedankt voor je tip omtrent opbouwen pijn medicatie! Goed om te horen dat je weer zo snel zwanger bent geworden dat biedt hoop! Groetjes!

3 jaar geleden

Misschien zit je er helemaal niet op te wachten maar bij wij werkte het niet zoals het hoorde. Ik ben vrijwel direct gaan overgeven en kreeg diarree. Weinig bloedverlies, wel veel krampen. Na 4 dagen iets verloren wat leek op een vruchtzak. 1.5 week lang bleef ik wat bloedverlies houden, stolsetjes en kramp. Helaas er was een rest te zien. Afgelopen donderdag curret gehad en dat had ik eigenlijk direct moeten doen (als ik de keus had haha) ik voel me nu zoveel beter. Hoe is het nu bij en met jou?

3 jaar geleden

Hoe is het nu met je? Ik heb afgelopen woensdag 4 tabletten ingebracht. Kramp gehad en wat bloed en stolsels verloren maar niet noemenswaardig. Gisteren weer 4 ingebracht maar nog steeds weinig.. hoop dagboek binnen 24 uur doorzet.

3 jaar geleden

Reactie op Ptries22

Hoe is het nu met je? Ik heb afgelopen woensdag 4 tabletten ingebracht. Kr ...
Hey! Ik heb aanstaande woensdag laatste controle in het ziekenhuis. Hoop dan te horen dat alles weg is. Ben vruchtzakje verloren maar vorige week zagen ze nog stukje weefsel op echo, ben echter 3 dagen terug groot stukje soort stolsel verloren, hoop dat het dit was wat ze nog zagen. Maar ik moet zeggen dat de vorige miskraam alles snel op gang kwam met de cytotec en dit keer echt langzaam. Heeft echt 4 a 5 dagen voor dat het goed heeft doorgezet! Maar moet helaas ook nog tot woensdag wachten vooraleer ik weet of ik echt volledig alles kwijt ben😔