9 Reacties

2 jaar geleden

Misschien is een hangwieg mogelijk? Kan met stok(ken) of aan je plafond 🤗

2 jaar geleden

Wij hebben die van petit Amélie (cosleeper met uiterlijk van een wieg), volgens mij alleen niet meer te koop. Maar die was echt wel fijn.

2 jaar geleden

Hier hetzelfde ik ben ook lang (185) alles maar dan ook alles is zo laag. Bij ons is een cosleeper zelfs niet mogelijk omdat het bed 80cm hoog is . Baal ik een beetje van. Nu mijzelf er maar bij neer gelegd. Omdat ik geen hernia wil en daarom een hoger bed heb moet ik toch bukken voor die kleine 😂.. eerst dacht ik erover na om er een groot blok onder te zetten. Maar zie hier toch vanaf .

2 jaar geleden

Joe, hier ondertussen rugpijn van de ledikant en de box 😩 Ik ben net iets langer dan jij en moet echt opletten dat ik op de juiste manier buk en til.

2 jaar geleden

Wij hebben onder onze wieg wieltjes gemaakt. Vonden het prettig om het wiegje gemakkelijk te kunnen verplaatsen en daarbij scheelde het zo 10 cm in hoogte

2 jaar geleden

Wij hebben een wieg van kidsmil, die is echt hoog!

2 jaar geleden

Deze, ideaal!

2 jaar geleden

Reactie op Sjakie88

Hier hetzelfde ik ben ook lang (185) alles maar dan ook alles is zo laag. B ...
Ja ik twijfel om Bedverhogers van 14 cm eronder te zetten idd.. een hernia heb ik al hahahah tijdens zwangerschap aan geopereerd.

2 jaar geleden

Tja ook al is de wieg heel hoog, als je kindje zich kan optrekken moet het bedje helemaal omlaag. Heb je het probleem alsnog! Ik vond het met niks een probleem behalve met het badje. Dan is bukken echt niet fijn.