6 Reacties

2 jaar geleden

Voedingscentrum zegt dit. Of jij je er senang bij voelt kun alleen jij bepalen.

2 jaar geleden

Als het verse spinazie is, zou ik het durven. Als de spinazie uit de vriezer komt, zou ik het niet meer doen. Wat je ook kan doen is het koud opeten, vaak ook heel lekker.

2 jaar geleden

Ik heb regelmatig gerechten met spinazie opnieuw opgewarmd tijdens de zwangerschap. Volgensmij kan dat geen kwaad. Dan zou je geloof ik wel mega hoeveelheden ervan moeten eten. Ik lees even mee want misschien leer ik nog wel nieuwe dingen🤣

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Voedingscentrum zegt dit. Of jij je er senang bij voelt kun alleen jij bepa ...
Dit is idd wat ik bedoel wat ik ook gelezen heb. Vraag me alleen af of dit ook zo is als je zwanger bent, je bent dan toch wat gevoeliger?

2 jaar geleden

Reactie op 4augustus2021

Als het verse spinazie is, zou ik het durven. Als de spinazie uit de vrieze ...
Het is idd verse spinazie die ik door de uien en knoflook heen gebakken heb, toen de warm gerookte zalm er door en daarna nog 5 minuten in de kookroom laten “koken”. De maaltijd zelf voelt zo wel oké maar opwarmen twijfel ik dan weer over. 🤦🏻‍♀️

2 jaar geleden

Ik maak altijd een pasta met boursin, spinazie en zalm (of kip). Maar dit warm ik gerust nog een keer op voor een lunch in de dagen erna. Ik gebruik altijd diepvries spinazie en warm dit ook gewoon weer op!