8 Reacties

5 jaar geleden

Als je het gaat kookt, is het niet meer rauw. Dus mag je het gewoon eten. Alles is rauw voor je het kookt馃槈

5 jaar geleden

Reactie op Bitterballetje

Als je het gaat kookt, is het niet meer rauw. Dus mag je het gewoon eten. A ...
Ja dat klopt maar ik doe rauwe vis in de soep boulion kan dat dan geen kwaad ?

5 jaar geleden

Ja dat klopt maar ik doe rauwe vis in de soep boulion kan dat dan geen kwaa ...
Dat kook je dan toch weer? Of eet je dat vervolgens rauw?

5 jaar geleden

Reactie op Bitterballetje

Dat kook je dan toch weer? Of eet je dat vervolgens rauw?
Nee die visboulion waar de rauwe vis bij gaat dat kookt tot de vis gaar is en dan is het om te eten..

5 jaar geleden

Nee die visboulion waar de rauwe vis bij gaat dat kookt tot de vis gaar is ...
Ja, dan is de vis gaar en mag je het gewoon eten. Het gaat erom dat het niet rauw is.

5 jaar geleden

Reactie op Bitterballetje

Ja, dan is de vis gaar en mag je het gewoon eten. Het gaat erom dat het nie ...
Dank je wel 馃槄

5 jaar geleden

Zoals je zelf al zegt kook je alles gaar, dus ja het mag.

5 jaar geleden

Dit recept voor bouillabaisse kan je prima eten tijdens de zwangerschap. Door de (vette) vis is het hartstikke gezond voor jou en en je kindje. Goed bezig! Door het koken van de soep wordt de vis voldoende verhit.