44 Reacties

4 jaar geleden

Hoi ja ikke helaas 23+3 heupen en onderrug. Werken in de zorg is niet fijn met pijn in je rug.

4 jaar geleden

11 wkn wegens flauwvallen door vermoeidheid. Nu met 15 weken gaat het wat beter

4 jaar geleden

Met 32 weken. Baby groeide onvoldoende. Moet zeggen dat ik het verschrikkelijk vond om zooo lang thuis te zitten. De dagen kropen aan me voorbij en ik ben ook nog eens pas met 41+1 bevallen. Baby was bij de bevalling overigens kerngezond en niet klein 😊

4 jaar geleden

Reactie op maaike-vs

Hoi ja ikke helaas 23+3 heupen en onderrug. Werken in de zorg is niet fijn ...
Oef snap wat je bedoelt. Ik probeer nog effe door, werk ook in de zorg. Maar is echt zwaar.

4 jaar geleden

Ik heb me tot nu toe ( even afkloppen) 1x ziek gemeld, was toen 18 weken. Voorafgaand had ik al twee dagen niks meer binnen kunnen houden. Werk in de zorg en het wordt steeds moeilijker om mijn werk nog goed uit te kunnen voeren.

4 jaar geleden

Ik helaas al weken ..vanaf 7 weken extreem overgeven en misselijk, inmiddels 8 kilo afgevallen... nu 18+ weken.... Valt enorm tegen

4 jaar geleden

Ik was aan het opbouwen om weer volledig te gaan werken ivm cvs. Toen ontdekte ik dat ik zwanger was en wilde doorgaan met opbouwen, alleen kreeg ik in het eerste trimester veel migraine aanvallen waardoor ik me ongeveer 6x heb moeten ziekmelden. En hoe verder de zwangerschap naderd hoe minder ik ben gaan werken, nu nog maar 50% en er is een stoel zodat ik kan zitten (werk in een winkel). Nog 3 weekjes en dan eindelijk verlof!

4 jaar geleden

Reactie op Marisje

Ik helaas al weken ..vanaf 7 weken extreem overgeven en misselijk, inmiddel ...
Aaah echt kut he om even zo te zeggen. Ik vanaf week 6 en ben nu 13 weken. Zelfde rede als jij en valt mij ook echt zwaar. Ik werk fulltime in het basisonderwijs.

4 jaar geleden

Vanaf week 6,nu nog steeds door de HG

4 jaar geleden

Ja, rond de 20 weken thuis komen te zitten. Werkte ervoor al 50% maar de verloskundige raden mij aan niet meer te werken. Heb 3x een bloeding gehad nog in het begin. Erna erg moe en kreeg daar ook nog eens harde buiken en hartkloppingen bij. Voelde me voort zo slecht, had geen energie meer over.. Paar weken terug weer veel last van mijn buik, blijkt mijn baarmoeder snel geirriteerd, zelfs bij controle hoeven ze het maar aan te raken en ik krijg een harde buik. Mag maar 20 minuten héél rustig iets doen en dan weer verplicht uitrusten en evt. smiddags gaan liggen. Afgelopen weekend zelfs in het ziekenhuis gelegen aan de ctg en allerlei onderzoeken gehad omdat de verloskundige bang was voor zwangerschapsvergiftiging. Was gelukkig niet zo.. Ben blij dat t einde in zicht is, mevrouw is ook nog eens aan de grote kant! Eventueel eerder inleiden is al ter spraken gekomen ben benieuwd.

4 jaar geleden

Tussen de week 15-18, ik was behoorlijk misselijk en werkte in een beautyshop als waxspecialiste en kon de geur van de wax niet meer aan dus helaas heb echt thuis gezeten mijn hele zwangerschap

4 jaar geleden

Vanaf 12 weken opgenomen geweest en zat toen 3 weken thuis om me aan te sterken door uitdroging. Vanaf week 24 zit ik thuis, door bekkeninstabiliteit. Werk ook in de zorg. Ik vind het maar niks zooo lang thuis zitten.

4 jaar geleden

Hier al met 25weken thuis .. ivm ernstige bekkeninstabiliteit en hele harde buiken elke keer als ik me nachtdienst uit kwam Ging ik door de grond heen

4 jaar geleden

Vanaf 7 weken. Nu 11 weken. Wegens banden en bekkenpijn.

4 jaar geleden

Ik heb me gelukkig nog geen 1 keer ziekgemeld. Lijkt me echt een nachtmerrie om thuis te zitten.

4 jaar geleden

Vorige zwangerschap vanaf ongeveer 25 weken 50% minder gaan werken. Werkte 40 uur een brood afdeling in supermarkt. Hele dag lopen, zweten, tillen en doen breekt dan wel lichamelijk op. Met 31 weken 3 weken zomer vakantie met manlief en daarachter mn verlof. Dus vanaf 31e week thuis. Nu zwanger van 2e zwangerschap. Werk 2 dagen per week en hoop dit vol te kunnen houden tot mijn verlof!

4 jaar geleden

Ik zit met 17 weken thuis, 100% in de ziektewet wegens bekkeninstabiliteit. Ben hypermobiel en heb fibromyalgie, dit verergert alleen maar door de zwangerschap. Ik ben verpleegkundige in de wijk, is niet meer te doen.

4 jaar geleden

Met 18 weken in de ziektewet Erg last van mijn rechterzij gehad Heel veel pijn met aanvallen Te veel gedaan en ik heb zwaar werk Met verplicht rust en nu straks weer 2 uurtjes werken gaan wij kijken hoe lang het goed gaat Blijft het goed gaan? Dan blijf ik zo tot het eind zo werken

4 jaar geleden

Helaas met 28 weken Ivm ziekenhuis opname vanwege dreigende vroeggeboorte en daarna verplichte bedrust.

4 jaar geleden

Ik ben net gestopt met werken met 33 weken! Zou met 34 weken met verlof gaan maar kreeg last van ischias dus kon dat laatste weekje net niet afmaken. Ik werk in de zorg.