16 Reacties

3 jaar geleden

Ja hee herkenbaar! In juli een miskraam gehad en nu weer zwanger. Eerst op 15 december de eerste echo, maar vanwege de spanning en onzekerheid heb ik gevraagd of het een aantal dagen eerder kon en dat was geen probleem. Nu 11 dec mijn eerste echo. Verder helpt het om af en toe mijn telefoon weg te leggen, zodat ik niet kan zoeken op internet en heb ik een vriendin in vertrouwen genomen waar ik mee kan praten als ik het weer even niet uithou. Veel sterkte!

3 jaar geleden

Reactie op jojo23

Ja hee herkenbaar! In juli een miskraam gehad en nu weer zwanger. Eerst op ...
Gelukkig ben ik niet de enige.ja dat heb ik ook gedaan tegen n vriendin verteld maar verder vertel ik t nog een zht niemand.mn man had liever gehad dat ik t niet deed maar ik zeg ook ik moet t aan iemand vertellen.oh da's fijn dat je eerder kan meid.en ik heb toen ook nog eens niet leuke miskraam gehad 2 keer n echo gehad toen wachten tot t zelf kwam en niet gekomen en toen n pilletje gehad en dat deed erg pijn en daarna een courage gehad.heb gewoon 6 geweken met n leeg vrucht zakje gelopen.dus ben nu echt extra voorzichtig.pfffff.en jij ook sterkte meid.

3 jaar geleden

Ja hier ook! In mei een MA gehad met 11wk (vruchtje was max 6-7wk) en dat heeft er flink ingehakt... Iedereen wist het ook al vroeg toen bij ons. Nu opnieuw zwanger, bijna 6wk en 17dec eerste echo. Hebben besloten voorlopig nog niemand te vertellen, zo mogelijk pas na de termijnecho. Mits m'n buik het toelaat, die zet nu al uit dus word nog ff spannend.

3 jaar geleden

Reactie op NovemberBaby2020

Ja hier ook! In mei een MA gehad met 11wk (vruchtje was max 6-7wk) en dat h ...
Oei dan had je een late echo blijkbaar is t normaal 1ste echo bij 8 weken hier.ik heb m nu bij 7 weken.hoeveel weken ben je als je naar de VK moet? Spannend succes meid

3 jaar geleden

Reactie op Beccy1986

Oei dan had je een late echo blijkbaar is t normaal 1ste echo bij 8 weken h ...
Door de maatregelen toen in mei was de eerste afspraak pas met 11+1, telefonisch wel intake gehad met 8wk. Bij zoontje destijds had ik ook 'gewoon' met 7-8wk echo. Ik ben straks, volgens berekening, 7+5wk met de eerste echo. Best spannend idd.

3 jaar geleden

Hoi, Ja, dat heb ik ook gehad. Begrijp je helemaal! Fijn om te lezen dat je denkt dat het nu wel goed zit....en dat hoop ik echt voor je! ‘k heb drie miskramen gehad, vorig jaar december de laatste. Eindelijk in september weer zwanger! Echo met tien weken gehad, deze was goed!! Zo fijn!! Hadden het alleen met 8 weken tegen mijn ouders verteld! Sterkte en hopelijk heb je de 15 de een mooie echo!!

3 jaar geleden

Reactie op Anne-Lois

Hoi, Ja, dat heb ik ook gehad. Begrijp je helemaal! Fijn om te lezen dat je ...
Dankjewel en fijn om te horen dat de echo goed was😉 gelukkig.oef ook heftig 3 miskramen maar gelukkig nu goed gekomen.ja hoop zo dat t goed zit hé was t vandaag maar al de 15de pffff kan niet wachten

3 jaar geleden

Reactie op NovemberBaby2020

Door de maatregelen toen in mei was de eerste afspraak pas met 11+1, telefo ...
Ah ok meid ja echt spannend

3 jaar geleden

Dat hadden wij ook. We hebben het na de 11 weken echo aan onze ouders verteld

3 jaar geleden

Ik snap je helemaal. Nu ook na 2 miskramen weer zwanger. Zit nu op 5/6 weken en pas 23 december echo. Bij elk krampje etc. schiet ik al in de stress. Hoop dat alles goed bij je gaat dit keer 🙏🏻

3 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik merk ook dat ik de grens steeds verschuif en nu met 12+5 nog steeds heel onzeker ben... heb nu bedacht dat ik de uitslag van de nipt en de echo van volgende week afwacht voordat ik het aan de grote klok ga hangen. Ouders en zussen weten het al wel. Hopelijk gaat bij jullie alles goed!

3 jaar geleden

Heel herkenbaar inderdaad! December vorig jaar een MA gehad met 10 weken. Vruchtje was 6-7 weken. Afgelopen juni zwanger geraakt. Iedere twee weken echo gehad waar de groei bij de eerste 2 echo's 3 weken achter liep. Ik was dus voorbereid op weer een miskraam. Bij de 3e echo was ik ineens ruim 12 weken (ipv 9 à 10) en waren die 3 weken er dus ineens weer bijgeteld. Toen hebben we het ook verteld en was ik meteen opgelucht en kreeg er vertrouwen in. Inmiddels ruim 26 weken 😊

3 jaar geleden

Reactie op Marchmommy

Heel herkenbaar inderdaad! December vorig jaar een MA gehad met 10 weken. V ...
Wat fijn om te horen dat t ook zo kan. Ben benieuwd ben vandaag 6 weken. Ik vandaag niks kunnen doen. Misselijk en erg moe vandaag pffff

3 jaar geleden

Reactie op Suus31

Heel herkenbaar! Ik merk ook dat ik de grens steeds verschuif en nu met 12+ ...
Ben vandaag 6 weken ik ga ook proberen tot 12weken te wachten.ook omdat de moeder van m'n man t niet zo ziet zitten. Ik durf t haar niet zo te vertellen erg hè.

3 jaar geleden

Reactie op JVM8

Ik snap je helemaal. Nu ook na 2 miskramen weer zwanger. Zit nu op 5/6 weke ...
Hoop dat hij jullie ook alles goed gaat. Ik ben vandaag 6 weken en heb 15december n echo. Dus zo spannend. Ja heb al de hele dag misselijkheid en buikpijn en moe. Dus nu ook maar hopen dat t goed gaat dan. (Maar dit had ik bij m'n zoontje ook 4 jaar geleden)

3 jaar geleden

Reactie op BabyRH

Dat hadden wij ook. We hebben het na de 11 weken echo aan onze ouders verte ...
Ja ik durf t ook nu niet te vertellen aan ouders