8 Reacties

4 jaar geleden

Of de eieren wel goed gaar waren? Maak je geen zorgen om eieren. Als de eieren niet uit NL komen dan KAN je er ziek van worden. Het is echter niet schadelijk voor de baby.

4 jaar geleden

Wij kunnen dat vanaf hier ook niet zeggen, maar 茅茅n troost: het is verhit en de kans dat je iets krijgt van rauw ei is heel klein. Niet stressen, komt goed!

4 jaar geleden

Hoe kan iemand anders dit nou voor je beantwoorden? Jij hebt ze toch gemaakt en gegeten? Je kan er niks meer aan veranderen dus ik zou proberen je hier niet druk om te maken en volgende keer extra op te letten.

4 jaar geleden

Reactie op Zomerster

Hoe kan iemand anders dit nou voor je beantwoorden? Jij hebt ze toch gemaak ...
Dat snap ik, was ook algemeen bedoeld/gevraagd qua structuur van die specifieke pannekoeken 馃

4 jaar geleden

Wat vervelend dat je er zo bezorgd over bent. Al is dat heel herkenbaar. Maar aangezien dat t wel verhit is geweest, denk ik dat t wel mee valt. Qua structuur weet ik niet, ik eet t nooit馃檲

4 jaar geleden

Ik heb dit elke week gegeten tijdens mijn zwangerschap! Word voldoende verhit hoor! Geen zorgen 馃グ

4 jaar geleden

Reactie op Monesz

Dat snap ik, was ook algemeen bedoeld/gevraagd qua structuur van die specif ...
Mijn ervaring is dat ze altijd wel behoorlijk zompig/nat van binnen blijven! Een beetje zoals met wentelteefjes maar dan nog iets natter..heb je hier iets aan?

4 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Wij kunnen dat vanaf hier ook niet zeggen, maar 茅茅n troost: het is verhit e ...
Dit. En als je iets krijgt van ei dan is het salmonella. De kans op een salmonella ei is klein an sich . En als Jegeg zou krijgen word jij er mogelijk ziek van maar is het niet direct schadelijk voor je kindje. No stress.