12 Reacties
3 jaar geleden
De warmte waaronder de zalm gerookt wordt is niet genoeg om alle bacteriën te doden. Om het veilig te eten verhitten boven de 75 graden.
3 jaar geleden
Reactie op Kiwinasje
Volgens mij moet het dan warm genoeg gemaakt zijn totdat de bacteriën dood ...
Ja !! Ik doe het 30 sec in magnetron
3 jaar geleden
Waarom is dit zo'n big deal, als je twijfelt dan sla je toch die 9 maanden even over? Ik zou het risico niet nemen, en anders zou ik het heel goed verhitten eerst. Maar goed, is je eigen keuze...
3 jaar geleden
Zelf eet ik wel gewoon gerookte zalm. Alleen van de visboer en goede restaurants. Sowieso nooit vis uit supermarkt.
3 jaar geleden
Waarom zou je dit risico überhaupt nemen? Gewoon even 9 maanden niet lijkt me?😅
3 jaar geleden
Bedankt voor de antwoorden.
Navraag gedaan bij de roker. Hij verhit de zalm tot 80 graden zodat de schadelijke Bacteriën dood zijn. verschilt per roker hoe warm ze roken















