35 Reacties

4 jaar geleden

hoi chintiaa, gefeliciteerd!! hier ook zwanger van de derde! vandaag 5 weken volgens mijn berekening. ik heb 2 zoontjes van 6 en 3 uit eerdere relatie. nu 1,5 jaar samen met mijn nieuwe vriend (40 jaar) die nog nooit de 'ware' was tegen gekomen en alleen korte relaties had. vanaf het begin vertelde hij dat hij zo graag 1 kindje van eigen vlees en bloed zou willen. met mijn zoontjes is hij ook zo super close ❤. begin juli knoop doorgehakt en spiraal verwijderd, in eerste ronde zwanger 😊. dat hadden wij gezien onze leeftijden 37 en 40 dus echt niet verwacht. we waren beide in shock en nog is het niet 100% doorgedrongen.

4 jaar geleden

hoi chintiaa, gefeliciteerd!! hier ook zwanger van de derde! vandaag 5 we ...
Hoi twiggy, Hier ook een nieuwe relatie na een heftige scheiding. 19 juli me spiraal laten verwijderen en 20 juli menstruatie gehad en dus ook eerste ronde meteen zwanger. Dat was bij me twee dochters ook het geval. Mijn vriend is 42 (ik ben 29) en heeft redelijk vroeg kinderen gekregen en ivm topsport daar weinig van mee gekregen en van kunnen genieten. Hij wil dat nu dus graag heel bewust meemaken en ook gewoon graag samen een kindje en met mijn kinderen is hij super, ze zijn gek op hem gelukkig.

4 jaar geleden

Ja ik ook! Heb een dochter van 11 en een zoon van 8 jaar. Dit word het eerst kindje voor mijn vriend.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd! Hier verwachten wij ook ons derde kindje! We hebben twee jongens van 5 en 3. Wat ik juist lees/hoor is de overgang van 2 naar 3 juist vaak makkelijker als van 1 naar 2. Ik geloof dat ook wel. Je bent al gewend je aandacht te verdelen over meerdere kinderen. Bij de tweede had ik juist dat alles weer helemaal anders ging als bij de eerste en dat maakte me weer onzeker. Nu geloof ik er wel echt meer in dat ik veel kennis en ervaring heb, gewend ben mijn aandacht te verdelen dus dat zo'n 3e er echt meer in rolt. Plus het leeftijdsverschil is nu 5,5 en bijna 4 jaar. Dat was bij de tweede maar 1,5 jaar. Dus allebei volledig hulpbehoevend. De jongens zijn nu al erg zelfstandig en redden zichzelf prima in de basis. Maar wellicht zie ik het allemaal net iets te rooskleurig in hahaha. We gaan het allemaal meemaken ongeveer eind februari (schrikkeldag uitgerekend).

4 jaar geleden

Reactie op Irina

Gefeliciteerd! Hier verwachten wij ook ons derde kindje! We hebben twee j ...
Ja dat dacht ik eerst dus ook maar k hoor ook andere dingen, maar we zullen het zien. Met me andere twee kinderen stond ik er altijd alleen voor, me ex voelde zich niet geroepen om te helpen. Dat is in me huidige relatie gelukkig anders.

4 jaar geleden

Wij ook 18 weken in verwachting van ons 3e kindje. Hebben 2 jongens van 9 en 4, zo spannend wat we nu krijgen💕

4 jaar geleden

Wij zijn ook zwanger van onze derde zoon. De oudste 2 zijn 10 en 12. Nog een kleine 4 weken en dan is t zover!

4 jaar geleden

Hi, wij hebben een dochter van 8, zoontje van 2 en ik ben nu 33+6 weken in verwachting van onze tweede dochter🥰 vind het erg spannend. Ben ontzettend benieuwd naar hoe 3 kindjes samen zullen gaan. Hoor veel verschillende verhalen. De 1 die zegt dat deze overstap niks is in vergelijking van 1 naar 2 en vice versa.

4 jaar geleden

Reactie op cynthiaa

Hoi twiggy, Hier ook een nieuwe relatie na een heftige scheiding. 19 juli ...
hoi hoi, super leuk om te horen 🤗 ik denk dat mijn mannetje ook echt zo'n lieve bezorgde knuffel papa gaat worden ❤ ben nu al benieuwd naar zijn reactie bij de 1e echo

4 jaar geleden

Hoiii!!! Hier ook zwanger van de 3e! Vind t super spannend

4 jaar geleden

Haaaaii.. Hier ook zwanger van een 3e kindje... heb al 2 dochters van 5 en 9 jaar.. Moet weer even helemaal erin komen hoor haha klinkt zo stom maar vind alles nu opeens veel spannender dan mijn eerste zwangerschap.. voor mijn man word dit zijn 1e kindje.. misschien dat het hierdoor allemaal wel komt, ach ik weet het ook niet haha. Maandag de 19e heb ik mijn eerste echo.. ben zo benieuwd ben er helemaal zenuwachtig van.

4 jaar geleden

Hier 21 weken zwanger van #3. De andere kinderen zijn net 2 en 4.9 jaar als de baby wordt geboren. Ik merk dat ik de zwangerschap echt fluitend doe nu. Geen stress en druk doenerij hier. Zie wel weer op tegen de nachten maar dat zal bij elke baby een ding zijn voor ouders

4 jaar geleden

Gefeliciteerd allemaal! Ik verwacht ook mijn 3de kindje, ik heb uit een eerdere relatie een dochter van 10 en met mijn huidige vriend een zoontje van 1😊. In November zal hun broertje aan gaan sluiten.

4 jaar geleden

Hoi hoi gefeliciteerd!! Ik ben ook 16 weken zwanger van de 3e heb al 2 knullen rondlopen van 8 en 4 . Zit elke keer precies 4,5 jaar tussen hier. We horen maandag wat het wordt maar hoop eigenlijk stiekem op een meisje :))

4 jaar geleden

Haai.. hier ook zwanger van de derde. Een dochter van 6 en een zoon van 4 uit een eerdere relatie. Voor mijn vriend wordt dit de eerste. Heel gek en spannend weer.

4 jaar geleden

Ik ben net zwanger van nummertje 4. Ik heb 2 dochters van 7 en 9 en een zoontje van 14.5 maanden. Als ik heel eerlijk ben...ik vind een nummertje 3 erbij toch wel heftig...zeker vanaf ze zo rond de 6 maanden zijn...maar kijk...ik leef nog êga voor nummertje 4😊

4 jaar geleden

ook zwanger van mijn derde dochter 13 zoontje 7 ben nu 17weken+4

4 jaar geleden

Gefeliciteerd allemaal! Ik ook zwanger van een derde kindje, 11 weken nu en 9 maart uitgerekend. Heb al een zoon van 7 jaar en zoontje van 15 maanden. Erg spannend allemaal!

4 jaar geleden

Met hoeveel weken voelden jullie je 3e kindje?

4 jaar geleden

Reactie op VerrassingvoorMama

Met hoeveel weken voelden jullie je 3e kindje?
Hier zwanger van nr 4. Maar ik weet nog dat ik nr 3 begon te voelen met 13 weken. En mijn man haar kon voelen met 18 weken met hand op mijn buik. En doordat die baarmoeder zo snel omhoog groeit bij mij door de meerdere zwangerschappen voelde ik nu al iets met 9 weken en vanaf 16 weken dagelijks. En sinds deze week(nu 17 weken) voelt mijn man het ook! Maar alsnog is dat bij iedereen verschillend, zo groeit bijv bij mij nog steeds niet echt een buik 🙈 achja bij nr 3 ook pas met 23 weken, wel lekker makkelijk met alle rondlopende kinderen 😄