64 Reacties

4 jaar geleden

Gefeliciteerd! Geen 40, wel al 36 en totaal onverwacht zwanger van de derde. Ik ben nu ruim 24 weken en vind deze zwangerschap veel zwaarder dan de eerste twee toen ik 23 en 25 was. Hoe voel jij je?

4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie jij ook gefeliciteerd!! Ik ben nog niet heel ver pas 8 weken maar voel me prima weinig last van kwaaltjes maar dat had ik bij mijn andere 3 zwangerschappen ook niet. En jij hoe voel jij je?

4 jaar geleden

Hallo , alvast proficiat . Ik ben 42 , wordt in augustus 43 en 26w3d zwanger . Alles verloopt prima , zelfs veel beter dan mijn 1 ste zwangerschap waar ik toen 28 was .

4 jaar geleden

Reactie op Isabelle-24

Hallo , alvast proficiat . Ik ben 42 , wordt in augustus 43 en 26w3d zwange ...
Jij ook gefeliciteerd. Blijft een wonder! Je bent ook al een eindje op weg. Ik ben wel erg onzeker moet ik zeggen omdat je gewoon een "risico groep" bent. Hoe heb jij dat ervaren?

4 jaar geleden

In heb begin was ik enorm onzeker . Had vorige zomer een miskraam gehad zie je en dan idd de leeftijd die meespeelde....maar sinds ik dagelijks mini me voel bewegen voel ik me al een stuk geruster . En elke echo bewijst tot nu toe dat er geen reden tot ongerustheid is . Probeer gwn zoveel mogelijk te genieten .

4 jaar geleden

Reactie op Isabelle-24

In heb begin was ik enorm onzeker . Had vorige zomer een miskraam gehad zie ...
Ja die bewegingen zijn gewoon een bevestiging dat zoverre oké is. Ben jij onder behandeling van verloskundige of medische bij gynaecoloog? Zelf wil ik graag medische hoop dat de verloskundige mij volgende week ook overdraagt naar gynaecoloog.

4 jaar geleden

Ik ben onder toezicht zeg maar van een gynecologe. Maar bv volgende week heb ik de glucose test en doe ik dan bij de huisarts .

4 jaar geleden

Reactie op Mama Sami

Bedankt voor je reactie jij ook gefeliciteerd!! Ik ben nog niet heel ver pa ...
Fijn dat je je goed voelt. Hopelijk blijft dat zo. Ik vindt het echt zwaar. Ontzettend last van mijn rechter bil/been, Ben bang voor bekkeninstabiliteit. En elke dag misselijk. Al wordt het wel beter. Maar goed. Weet waar ik het voor doe...

4 jaar geleden

Ik ben 41 jaar en voor de vijfde keer zwanger in iets meer dan 2 jaar tijd. Alle vier voorgaande zijn mis gegaan,Drie bij week 5 en 1 bij week 11 achtergekomen bij de tweede echo( missed abortion) Ik ben vandaag 5 weken zwanger en doe erg mijn best om relaxed te blijven. Ben moe en zere borsten meer niet.

4 jaar geleden

Reactie op wennepen

Ik ben 41 jaar en voor de vijfde keer zwanger in iets meer dan 2 jaar tijd. ...
Gefeliciteerd!

4 jaar geleden

Hoi ik ben 42 en nu 36 weken zwanger! Heel gewenst. Wel twee keer een miskraam gehad de afgelopen twee jaar maar nu gaat het super goed. Ik ben gewoon bij de verloskundige onder controle, geen bijzonderheden met bloeddruk ofzo. Net met verlof dus nu lekker in de baby bubble!

4 jaar geleden

Reactie op Sanne13

Hoi ik ben 42 en nu 36 weken zwanger! Heel gewenst. Wel twee keer een miskr ...
Super leuk ! Ik ben er ook 42 en maandag 28 weken zwanger . Heb ook miskramen gehad en wonderwel op "latere" leeftijd loopt het perfect. Geen vochtophoping , geen hoge bloeddruk, veel beweging , wel rugpijn maar das t minste hé. Geniet nog van de laatste loodjes 😉

4 jaar geleden

Hallo dames, een vraagje , ik zal maandag 30w zwanger zijn , vorige maandag nog echo gehad en alles was nog altijd goed maar nu sinds 2 dagen voel ik ze amper bewegen ....maak me beetje zorgen ...zijn er nog mama s die dit al gehad hebben ? Grtjs isabelle

4 jaar geleden

Reactie op Isabelle-24

Hallo dames, een vraagje , ik zal maandag 30w zwanger zijn , vorige maanda ...
Als je geen of minder leven voelt altijd even contact op opnemen met je verloskundige!

4 jaar geleden

Hoihoi. Gefeliciteerd! Ik ben 42 en voor het eerst zwanger, gewenst! 7 weken nu en as maandag 2de keer echo dus ben benieuwd of het goed groeit. Als dat zo is mag ik verloskundige inschakelen. Heb alleen ontzettende gevoelige borsten, alles ruikt super sterk en ben heel erg moe. Spannende tijd en zeker inderdaad gezien 'de leeftijd'.. Ik probeer relaxt te blijven en gezond te eten, alhoewel van het weekend elke dag meerdere magnums gegeten.

4 jaar geleden

Vandaag op 9 weken een slechte echo met weer het hartje wat niet meer klopt :( nr 5 inmiddels (41 jaar en 2,5 jaar bezig geen kinderen)😢🥺

4 jaar geleden

Reactie op wennepen

Vandaag op 9 weken een slechte echo met weer het hartje wat niet meer klopt ...
Wat een verdrietig nieuws. Veel sterkte.

4 jaar geleden

Hoi, nog gefeliciteerd met uw zwangerschap! 😊 Mijn moeder was ook op haar 41ste zwanger van mij. Ze wilde echt graag een kind, maar lukte niet op haar jonge leeftijd. En ik ben nu ook zwanger voor de eerste keer, vind het spannend!

4 jaar geleden

Hi, Ik ben net 40 en zeer gewenst zwanger voor de tweede keer. Mijn eerste zwangerschap was toen ik 36 was en de tweede liet even op zich wachten.

4 jaar geleden

Hai! Ik ben 40 en nu 21 weken zwanger van mijn 3e. Was niet gepland maar wel ontzettend welkom! Ik heb al een dochter van 15 en een zoon van 11☺️.