3 Reacties
2 jaar geleden
Kruidenmixen (in blikjes en glazen potjes) van Euroma zijn handig, want die zijn zoutloos. Je kunt meerdere gerechten met elke mix maken, staan veel ideeën op de site.
Pureersoepen met brood is hier vaak de zondagse kost, bakplaat/traybake recepten (leuk om samen met de kleine voor te bereiden en de oven doet het werk verder).
2 jaar geleden
Die van ons eet met al onze maaltijden mee, alleen minder of geen (pittige) kruiden erdoor voor haar. Een paar voorbeeldjes die er altijd goed in gaan:
Aardappels (gebakken of puree) schnitzel en groenten
Zalm Lasagna
Andijviestamppot met worst of gehaktbal
Oh en zelfmaakpizza is ook een succes, vooral het maken is erg leuk
VRIEND
2 jaar geleden
Favorieten hier zijn:
- pasta, spinazie, kip, zuivelspread
- spitskoolstamppot met vegetarische spekjes (aardappel + appel koken. Spitskool met spekjes bakken. Daarna door elkaar stampen).
- couscous, met daardoorheen heel fijn gesneden groente.
- macaroni met groente in rode pastasaus
- pasta met "saus" van broccoli, ham, kookroom (daar doe ik op het laatst voor mezelf nog wat zongedroogde tomaatjes door, is het toch een aparte maaltijd, maar zonder veel extra moeite)