15 Reacties
VRIEND
3 jaar geleden
Ik heb ook de verse gestoomd. Maar die uit de diepvries mag je ook gerust stomen mijns inziens. Is vaak zelfs 'verser' diepgevroren dan de 'verse' van de winkel. Ik zou bevroren stomen of in de koelkast ontdooien en stomen zodra ontdooit (niet laten liggen).
3 jaar geleden
Reactie op Aardbeitje20
Ik heb ook de verse gestoomd. Maar die uit de diepvries mag je ook gerust s ...
Ik heb geen stoomapparaat, dan bak ik het wel gewoon.
VRIEND
3 jaar geleden
Ik heb geen stoomapparaat, dan bak ik het wel gewoon.
Als je een metalen vergiet hebt kan je dat gewoon boven kokend water in een ketel hangen ook 👍🏻
VRIEND
3 jaar geleden
Reactie op Aardbeitje20
Als je een metalen vergiet hebt kan je dat gewoon boven kokend water in een ...
Of koken, dat doe ik ook als ik geen zin heb in gedoe met stomen 😂
3 jaar geleden
Reactie op Aardbeitje20
Of koken, dat doe ik ook als ik geen zin heb in gedoe met stomen 😂
Maar bakken is toch ook goed? Want koken staat niet op de verpakking.
VRIEND
3 jaar geleden
Maar bakken is toch ook goed? Want koken staat niet op de verpakking.
Dat staat niet op de verpakking omdat gewone gekookte vis niet de meest smakelijke bereidingswijze is voor ons als volwassenen neem ik aan 😅
Ik geef onder 1 jaar alleen gekookte en gestoomde voedingsmiddelen. Pure smaken, nadien op de bereiding zelf olie toevoegen, zeker van dat het overal even gaar is.
3 jaar geleden
Reactie op Essie1234
Ik gebruik de diepvries zalm, volgens mij is er geen of weinig verschil in ...
Okee nou we gaan het zien vanavond!