10 Reacties
5 jaar geleden
Ik heb het net bij een begrafenis op en er toen niet over nagedacht. Het kwam van een bakkerij😊
5 jaar geleden
Ik zie in een recept dat het op 80 graden gedroogd word, het opgeklopt eiwit. Eigenlijk gaan de bacteriën pas dood bij 100 graden. Maar zou me er niet te druk om maken
5 jaar geleden
Reactie op tessa13696
Ik zie in een recept dat het op 80 graden gedroogd word, het opgeklopt eiwi ...
Oké zolang ik nergens last van krijg zal het wel meevallen idd
5 jaar geleden
Rauw ei kan salmonella infectie bij jou veroorzaken en daar kun je als je zwanger bent zieker van worden dan dat je niet zwanger bent. Het is gelukkig niet schadelijk voor de baby. Ik let wel op dat ik geen rauw ei eet maar heb geen paniek als het toch een keer gebeurd. Hoe vaak wordt je nou ziek van een rauw ei? Toch?
5 jaar geleden
Reactie op Margg
Dyonaisetaart kun je gewoon eten hoor. Is een schuimtaart met slagroom. En ...
Oké dat is fijn om te lezen!! Dank je!!














