6 Reacties

4 jaar geleden

Ik zou zeggen omdat het nog koud is behandelen alsof het in de koelkast zat. Dus nog Max 48 uur en dan wel koeling zetten. De rest zou ik wel weggooien. Opnieuw invriezen lijkt niet verstandig.

4 jaar geleden

Regel is; als de kern nog bevroren is kun je het opnieuw invriezen.
24baby's podcast Samen Groeien

Luister nu naar de nieuwste podcast van 24baby: Samen Groeien. In deze podcast beleven we samen met jou de eerste maanden met je baby. Van de laatste loodjes van je zwangerschap tot alle eerste keren met je baby. Luister de podcast via jouw favoriete podcast-app.

4 jaar geleden

Reactie op Adjvr

Ik zou zeggen omdat het nog koud is behandelen alsof het in de koelkast zat ...
Dit zou ontzettend zonde zijn en is gelukkig niet nodig.

4 jaar geleden

Regel is; als de kern nog bevroren is kun je het opnieuw invriezen.
Ja alleen de randen waren wat zacht dus gewoon weer in de vriezer gooien dan?

4 jaar geleden

Ik zou het gewoon weer terug in de vriezer gooien. Heb ook weleens ergens gelezen dat je melk opnieuw kan invriezen nadat het is ontdooid in de koelkast, maar niet uit de koelkast is geweest. Meningen zijn daar wel over verdeeld geloof ik, maar het bederft niet zo snel. Hoogstens dat er wat voedingsstoffen verloren gaan. Maar als het bedorven is, zal je kindje het waarschijnlijk wel weigeren

4 jaar geleden

Reactie op MamaEP

Ja alleen de randen waren wat zacht dus gewoon weer in de vriezer gooien da ...
Zeker weten :) ik zou het alleen niet meer terug invriezen als het volledig ontdooit is. Maar dat is gelukkig niet het geval