57 Reacties
4 jaar geleden
Boter, zuivelspread, Huttenkase, 100% pindakaas, geprakte banaan of avocado, een enkele keer appelstroop
4 jaar geleden
Reactie op Rataplan
Altijd margarine(een variant met hoog vetpercentage) en daarbij 100% pindak ...
Hoe maak je de hummus heb je receptje voor me😁
4 jaar geleden
Ik heb de volgend spreads gemaakt en in de vriezer:
1 wortel, 1 komkommer, 100 gram zonnebloempitten en 6 eetlepels yoghurt.
Binnenste uit de komkommer schrapen, stukjes wortel, komkommer, zonnebloempitten, yoghurt in een blender en dan invriezen in ijsblokjes.
2 avocados, 2 eetlepels yoghurt en 1 theelepel citroensap. Ook in de blender en invriezen.
Heel simpel, makkelijk en snel :) (ze vind het heerlijk!) En anders doe ik pindakaas en af en toe smeerkaas, had ook een keer tomatenspread gemaakt maar ben het recept kwijt!
4 jaar geleden
Reactie op Sarah93
Een weekje geleden heb ik hier ook een topic over geopend in de april 2021 ...
Dankjewel!!
4 jaar geleden
Reactie op Rataplan
Altijd margarine(een variant met hoog vetpercentage) en daarbij 100% pindak ...
4 jaar geleden
Reactie op robinho
Ah ja, maar in roomboter wel weer meer verzadigd vet. En moeilijk te smeren. Maar wel lekker. En zo moet je keuzes maken….
4 jaar geleden
Reactie op Rataplan
Ah ja, maar in roomboter wel weer meer verzadigd vet. En moeilijk te smeren ...
4 jaar geleden
Reactie op robinho
Goed gesprek zo…
Desalniettemin begrijp ik dat roomboter niet zo slecht is als zijn reputatie doet denken. Ik gebruik ook regelmatig roomboter. Neemt niet weg dat de meningen verdeeld zijn over wat hier de goede keuze in is. Ik kies voor de gemakkelijkste variant voor op brood👍🏻
















