5 Reacties

één maand geleden

Heel vreemd?? Als je het gewoon helemaal hebt geruld en lang en hard hebt gebakken kan dat toch niet? 🤔😅

één maand geleden

Reactie op mellens

Heel vreemd?? Als je het gewoon helemaal hebt geruld en lang en hard hebt g ...
Ja gek he? Toch bleef het roze. Misschien omdat het rundergehakt is?

één maand geleden

Kan vast geen kwaad zo'n klein beetje. Het hoort niet roze te zijn...maar na 1.5u klaarmaken verwacht ik geen problemen. Ik heb laatst ook nog een biefstukje gegeten, maar toen wist ik nog niet dat ik zwanger was haha 🤭

één maand geleden

Ik denk dat er genoeg hitte overheen is geweest dat alle bacteriën dood zijn. Tuurlijk moet je voorzichtig blijven maar om even een verzachtende noot toe te voegen. We ‘mogen’ geen rood vlees eten voor de bacterie taxoplasmose. De kans dat je deze bacterie ooit al hebt gehad is best aanwezig, want je merkt dit vaak niet. Als je het eenmaal hebt doorgemaakt ben je de rest van je leven beschermt.