10 Reacties
Nieuwste boven Ik eet hem ook zo, dus lees even mee🥰
Als kok zijnde is dit zo ver door dat dit geen zalm meer genoemd kan worden
Zolang het niet glazig is zal het prima zijn. Dus dit lijkt mij meer dag genoeg.
Reactie op
TR99
Als kok zijnde is dit zo ver door dat dit geen zalm meer genoemd kan worden ...
Haha ja dat begrijp ik 😂 had hem ook heel lang gebakken. Had ik hem ook wat minder lang kunnen bakken als zwangere zijnde?
Reactie op
Sasja16
Zolang het niet glazig is zal het prima zijn. Dus dit lijkt mij meer dag g ...
Jaa precies, dus als hij maar niet rauw oogt zegmaar? Roze maakt niet uit?
Ik denk zelfs te ver doorbakken lijkt
Me niet zo lekker meer 🤣
Reactie op
J2024J
Jaa precies, dus als hij maar niet rauw oogt zegmaar? Roze maakt niet uit?
Ja klopt, als het niet meer rauw oogt is het prima. Het dus hoeft dus niet door en door want dan wordt het steeds minder te eten. Zalm is altijd rozig, dus even naar de glazigheid kijken.
Reactie op
Sasja16
Ja klopt, als het niet meer rauw oogt is het prima. Het dus hoeft dus niet ...
En als je met je vork er op drukt en hij valt met gemak uit elkaar is het ook goed