10 Reacties

één maand geleden

Ik eet hem ook zo, dus lees even mee🥰

één maand geleden

Als kok zijnde is dit zo ver door dat dit geen zalm meer genoemd kan worden

één maand geleden

Zolang het niet glazig is zal het prima zijn. Dus dit lijkt mij meer dag genoeg.

één maand geleden

Reactie op TR99

Als kok zijnde is dit zo ver door dat dit geen zalm meer genoemd kan worden ...
Haha ja dat begrijp ik 😂 had hem ook heel lang gebakken. Had ik hem ook wat minder lang kunnen bakken als zwangere zijnde?

één maand geleden

Reactie op Sasja16

Zolang het niet glazig is zal het prima zijn. Dus dit lijkt mij meer dag g ...
Jaa precies, dus als hij maar niet rauw oogt zegmaar? Roze maakt niet uit?

één maand geleden

Ik denk zelfs te ver doorbakken lijkt Me niet zo lekker meer 🤣

één maand geleden

Reactie op J2024J

Jaa precies, dus als hij maar niet rauw oogt zegmaar? Roze maakt niet uit?
Ja klopt, als het niet meer rauw oogt is het prima. Het dus hoeft dus niet door en door want dan wordt het steeds minder te eten. Zalm is altijd rozig, dus even naar de glazigheid kijken.

één maand geleden

Reactie op Sasja16

Ja klopt, als het niet meer rauw oogt is het prima. Het dus hoeft dus niet ...
En als je met je vork er op drukt en hij valt met gemak uit elkaar is het ook goed