Echoo!

Verwijderd lid
2 jaar geleden
Volgen
Hallo lieve mensen, Vandaag de verloskundige gebelt en 31 december mijn aller eerste echo! Mega blij! Maar de tijd gaat nu mega langzaam πŸ˜… Wanneer hebben jullie de eerste echo? Of eerste echo gehad? (foto's zijn altijd welkom)
Reageer
Typ hier je reactie
534 reacties
DiamantjeeXv
2 jaar geleden
Ik mag de 20e ben dan 5+6 volgens eigen berekening πŸ™ˆπŸ˜ zo spannend 😍😍
Vanessa1982-24
2 jaar geleden
Hier eerste echo 23 december op zes weken. Niet bij de gynaecoloog, maar bij een vroedvrouw.
Maeve266
2 jaar geleden
Wat mogen jullie allemaal vroeg voor de echo! Vandaag afspraak gemaakt en ik mag pas 9 januari. Dan ben ik 10+1. 30 december afspraak verloskundige.
EsmeevTB
2 jaar geleden
Wij hebben de 24ste de eerste echo πŸ₯° dan ben ik 7+3 weken volgens eigen berekening. Zooooo fijn, want dan kunnen we het met kerst toch al vertellen ❀️
manonnetje112
2 jaar geleden
Spannend he!? Wij mogen 27 dec voor de eerste echo. Dan zal ik (volgens eigen berekening) 7 wkn + 5 dagen zwanger zijn. Bij mijn vorige zwangerschap zijn we te vroeg naar de vk gegaan voor een echo en leek het een leeg vruchtzakje (met 5 weken en met 6 weken inwendig), maar was wel degelijk zwanger van een mooi meisje. Nu dus ietsje later naar de vk voor de zekerheid.
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Reactie op Jolie91
De 19e! Ben ik bijna 7 weken. Omdat ik IVF gehad heb, hebben we al eerst echo.
Spannend hè! Bij ons is het ook middels ICSI gegaan. Vind het zo spannend of we iets gaan zien (heb kwaaltjes genoeg) en of we het hartje kunnen zien!
Bianca_21
2 jaar geleden
Ik heb ook donderdag de 19de de eerste echo. Precies 7 weken dan als het goed is. Heel spannend!!
leyla55
2 jaar geleden
Ik heb donderdag avond 19 dec mijn. Eerste echo dan ben ik 8 weken en 3 dagen Can't wait! Wij gaan het pas na de eerste echo vertellen aan familie. Super spannend allemaal. Tijd gaat echt langzaam.
Eli891
2 jaar geleden
Bij mij was mijn cyclus onregelmatig, waardoor ze het zekere voor het onzekere wilde nemen en mijn echo dus na kerst gepland is: 28 dec. Zo jammer, maar zij zei ook: stel dat we?dan nog niets kunnen zien en horen ga je met een rotgevoel de kerst in. Nu dus met heel veel spanning! Gaan het dan wel aan familie al vertellen. Zo spannend en veel zin in!