Kinderdagverblijf

ABCdef-24
2 jaar geleden
Volgen
Wij zijn van plan om onze dochter van 3 gewoon naar het kdv te brengen, ook tijdens de kraamtijd. Geeft ons wat rust en voor haar geen onderbreking in haar ritme. In januari gaat onze kleine ook naar het kdv. Ik start dan met twee dagen werken, tot aan de zomer. Ik denk eraan om onze kleine 2 dagen te brengen en de extra dag dat ik vrij ben thuis te houden maar weet nog niet zo goed of/wat handig is met onze oudste (die gaat een paar maanden later wel naar school). Hoe pakken jullie dit aan?
Reageer
Typ hier je reactie
6 reacties
MamavanO
2 jaar geleden
Mijn kinderen gaan uiteindelijk beide 3 dagen naar de opvang. heb extra 2 maanden vrij genomen na bevallingsverlof.. in die maanden gaat mijn zoontje 2 dagen. daarna weer 3 dagen samen met het zusje..
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Wij doen ons dochtertje juist, naast 1 dag KDV 2 ochtenden op onze vrije dagen naar de peuterspeelzaal. Met het idee dat als ze straks naar school moet, ze ook 5 dagen van huis is. Dan zit ze al wat beter in het ritme. En vind het voor mezelf ook wel relaxt ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜Š
Janneke_81
2 jaar geleden
Mijn zoontje breng ik ook gewoon 2 dagen naar het Kdv tijdens de kraamtijd. Hij vindt het super om met z'n vriendjes te spelen. Hij wordt in november 4 en gaat dan dus naar school. Hij zal 3 dagen naar de BSO gaan. Ons mormeltje brengen we na mijn verlof 2 dagen naar het Kdv en 1 dag naar oma. Die is helaas alleen een vindt het heerlijk om op te kunnen passen op ons wondertje๐Ÿฅฐ.
Deen1993
2 jaar geleden
Mijn dochter gaat nu elke maandag en om de week op woensdag naar de kdv. Andere woensdag mijn schoonouders en vrijdags mijn ouders. Straks als ik met verlof ben gaat ze alleen nog naar de opvang. Nu moet ik zeggen dat dat ook heel goed voor haar is qua uitdaging. Eind van het jaar/begin volgend jaar gaat haar broertje hetzelfde doen. Drie dagen oppas en de rest thuis. (Ik werk heerlijk om de dag, dus dat scheelt ook merk ik aan mezelf). Je moet doen waar je jezelf prettig bij voelt. Je kan het aantal dagen nog snel genoeg weer aanpassen.
3Boysmom
2 jaar geleden
Mijn zoon van bijna 3 jaar, gaat 3 dagen naar de kinderopvang. Als ik verlof heb en ben bevallen breng ik hem sowieso 2 dagen. Hij vind het super leuk en blijft zo lekker in het ritme. En kunnen mama en baby lekker rusten
MerelFrancis
2 jaar geleden
Je zou haar naar het kdv doen als je andere naar school gaat. Dan heb je ook wat tijd voor jezelf