Vermaak in de auto

CatAnna
één maand geleden
Volgen
Hoe vermaken jullie je kindjes in de auto? Onze familie woont wat verder weg (1,5-2 uur rijden) dus we zitten regelmatig een tijd in de auto, maar mijn zoontje begint zich steeds meer te vervelen. Slapen in de auto zit er helaas al tijden niet meer in 😑. Hij begint zich nu tijdens een rit toch al snel te vervelen. Hoe doen jullie dat?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
8 reacties
MerelFrancis
één maand geleden
Soms ga ik achter zitten bij haar of maken we een extra stop. Ik heb ook een spiegel achterin dan kan ik vanaf de bijrijder stoel kiekeboe spelen.
  • Rapporteren
MaaikeSev
één maand geleden
Ons zoontje kan zich vaak een tijdje vermaken door naar buiten te kijken en daarna geef ik hem vaak steeds een ander speeltje tot hij die weer zat is. Heb die speeltjes alleen in de auto zodat het een beetje interessant blijft zoals speeltjes van vtech zijn favoriet en als hij vaak beetje moe wordt of mopperig is het bumba tijd🤣 Ojaa en eten vermaakt hem ook. Meestal na zijn slaapje gaan we meteen weg en dan ben ik ook een tijdje zoet met eten geven
  • Rapporteren
Ann-SophieC
één maand geleden
Ze heeft speeltjes voor korte ritjes (want het is eeeeeecht geen automens). Voor lange ritjes hebben we een zak gekocht waarin we de iPad kunnen steken zodat ze tekenfilmpjes kan kijken.
  • Rapporteren
JAMN
één maand geleden
Mijn eerste honderd woordjes boek werkt bij ons goed. Misschien niet voor een 1,5-2 uur, maar heb je dan al een deel mee te pakken ☺️. En dan afentoe zingen, dieren geluiden na doen, dingen van buiten benoemen.
  • Rapporteren
Door082020
één maand geleden
Mijn familie woont ook 2.5 uur rijden hier vandaan. Ik zit altijd naast haar en dan kijken we samen filmpjes op mijn telefoon of spelen een spelletje. Boekje lezen.
  • Rapporteren
LenM92
één maand geleden
Ohja en meestal gaan we als hij moet slapen weg dan slaapt hij zeker 3 kwartier in de auto. Als we ver moeten rijden
  • Rapporteren