20 Reacties
2 jaar geleden
Mijn dochter krijgt in de ochtend altijd fruit (hele appel/peer/banaan of mandarijntjes/kiwi oid), en in de middag mag ze iets lekkers. Dan heb ik een trommel waar koek/snoep/soepstengeltjes/krentjes ed in zitten, allemaal in kleinverpakking. Van de koekjes heb ik de kinderliga's of dreumeskoekjes. Zitten per 2 verpakt en dan krijgt ze er 1. Soms ook een knijpfruitje. Of bijvoorbeeld 2 lange vingers. Andere koekjes krijgt ze eigenlijk niet. Op de opvang krijgt ze ook vaak een volkoren cracotte of soepstengel
2 jaar geleden
Speculaas treats;
100 gr dadels/30 gr amandelen/speculaaskruiden naar smaak
Mix de dadels of hak ze heel fijn
Hak de amandelen (niet te fijn als je van stukjes crunch houd)
Kruiden toevoegen
Maak er balletjes, reepjes etc van
Bewaren: glazen pot buiten de koelkast
Heb nog veel meer recepten voor bijv rode bieten pannenkoekjes, framboos/kokos balletjes, notenkoekjes, groente brownies etc.
Stuur maar een berichtje als je wilt 馃槉
2 jaar geleden
Reactie op Noname26
Bij ons krijgen ze eierkoeken en evergreens. Niet heel gezond ofzo maar bet ...
Heel eerlijk dat ontloopt elkaar niet veel hoor. In een eierkoek zit net zoveel suiker. En evergreens zijn ook suikerbommetjes. Maargoed het kan niet altijd alleen maar gezond zijn :)
2 jaar geleden
Bananenbrood (kan ook met bijvoorbeeld pompoen of appel in plaats van banaan) met of zonder pindakaas of pannenkoeken met volkoren meel werken bij ons ook heel goed
2 jaar geleden
Reactie op Lies90g
Speculaas treats;
100 gr dadels/30 gr amandelen/speculaaskruiden naar smaa ...
Top idee! Hoe lang kan je ze in glas bewaren?
2 jaar geleden
Wij maken wel eens zelf koekjes met enkel bloem, banaan en 100 procent pindakaas. Lekker en gezond. Als je interesse hebt in zelf maken zoek ik het even op.
Ons kind eet trouwens verder geen koekjes. We eten fruit als tussendoortje en soms een maiswafel met hummus ofzo. Misschien is dat nog iets?
2 jaar geleden
Ik maak deze havermout cakejes. Alle ingredi毛nten met destaafmixer fijn maken en goed 20 min op 180 graden.
Meestal maak ik2 een grote portie voor mijzelf als ontbijt. En voor de kleine, in zo'n mini cupcake vorm meerdere kleine cakejes.
Zelf doe ik er minder zoetigheid in als aangegeven. Maar doe ik wel een heel klein stukje pure chocolade in het midden. Zou voor die kleintjes niet perce hoeven overigens.
Maar als je op 'baked oats' zoekt vind je wel meer variatie in deze havermout cakejes















