11 Reacties
3 jaar geleden
Ik doe t niet volgens t boekje... ik spoel na elk gebruik eerst alles met koud water af en vervolgens alles even onderdompelen onder de quooker. Om de 3 dagen 10min uitkoken in een pan.
Eigenlijk moet je t na elk gebruik schoonmaken in een sopje en 1 daags steriliseren.
Ik leg t te drogen op een theedoek en als het droog is gaan alle onderdelen in een bak in de kast, maar als je om de 2u moet kolven is t denk ik niet allemaal droog en zul je met een schone theedoek of papieren doekjes alles moet afdrogen. Ik kolf maar 1 of 2x per dag.
3 jaar geleden
Dat is pittig om de 2 uur kolven! Ik merkte dat mijn productie redelijk goed op gang kwam toen ik iedere 3 uur ging kolven. Nu voed ik iedere voeding live en kolf nog 1 keer per dag om de druk eraf te kolven en een voorraadje op te bouwen.
Ik kook het 1 keer per week uit en iedere keer als ik gekolfd heb spoel ik het na met heet water in een sopje en laat het drogen op een theedoek.
Dit doe ik sinds het begin zo op aanwijzing van de kraamverzorgster.
3 jaar geleden
een keer per dag helemaal schoonmaken met sopje, na elk gebruik in de koelkast!
3 jaar geleden
Reactie op MM1989
Gewoon zo in de koelkast. Op het werk deed is uitspoelen en dan zo bewaren. ...
Hoe heet dat forum?














