10 Reacties
4 jaar geleden
Ik maak ook grote hoeveelheid groentepap en verdeel het dan in porties van 100-150g om in te vriezen. Bij invriezen en terug heropwarmen is er vitamine-verlies daarom dat het wordt "afgeraden". (PS: ik ben ook van België)
4 jaar geleden
ik zeg altijd, beter diepvries, dan kant en klaar. Hetzelfde geld voor de papjes ook. Met papjes bedoel ik dan, verschilllende groente sanen met eventueel vlees zodra het mag. Ik maak een grote pan, met een combinatie vanbgroente en vlees, verdeel het over bakjes en vries het in. En rond 17 uur kreeg mijn zoon dan het hapje. Nu krijg ik een aparaat. Kan het vers blijven geven. Denk wel dat ik het toch een voorraad gevroren wil hebben, voor als ik geen tijd heb.
4 jaar geleden
Jahoor groente vriezen wij gewoon in. Hebben echt geen tijd het elke dag vers te maken 😅
4 jaar geleden
Reactie op Mama van Finn
Ik maak ook grote hoeveelheid groentepap en verdeel het dan in porties van ...
Misschien sto.me vraag.. maar wat bedoelen jullie met groentepap?
4 jaar geleden
Wij vriezen het ook in, fruit en groente, het is echt teveel werk om dat dagelijks te maken.