10 Reacties

2 jaar geleden

Gewoon met schil, daar zitten de meeste voedingsstoffen in

2 jaar geleden

Nog even een vraagje; Doen jullie de courgette koken, bakken of rauw?

2 jaar geleden

Ik doe met schil en kook het ook 5-10 minuten voor ik het pureer. Als het erg waterig is kun je er nog een beetje rijstebloem doorheen doen, dan wordt het wat dikker.

2 jaar geleden

Reactie op Esle

Ik doe met schil en kook het ook 5-10 minuten voor ik het pureer. Als het e ...
Ja precies dit dus

2 jaar geleden

Ik stoom het inderdaad met schil. Gewoon in een vergiet boven een pan met water. Zo behoud je de meeste voedingstoffen

2 jaar geleden

Reactie op NvanB

Nog even een vraagje; Doen jullie de courgette koken, bakken of rauw?
Ik doe hem koken.

2 jaar geleden

Reactie op Kimsharon93

Gewoon met schil, daar zitten de meeste voedingsstoffen in
Ja dit las ik dus ook. Vriendin van mij zei vandaag "wel zonder schil he" Vandaar mijn vraag. Bij de oudste deed ik ook met schil. De diëtiste van haar kinderen had bij beide gezegd zonder schil, maar ze kon niet vertellen waarom. Ik had het vanochtend al klaar gemaakt voor een aantal dagen te kunnen geven, maar begon te twijfelen. Nu durf ik het wel aan na alle reacties.

2 jaar geleden

Ik doe zonder.

2 jaar geleden

Met schil🙋🏼‍♀️ laatst ook wat tomaat meegekookt en gepureerd. 1 schepje rijstebloem erdoor en mijn zoontje smult ervan 😊

2 jaar geleden

Zonder