11 Reacties
3 jaar geleden
Ik zou me geen zorgen maken hoor! Ik eet ook zo af en toe boerenmetworst en leverpastei op brood terwijl dat ook niet goed is maar meneer schopt nog steeds flink hoor 🙈 ik denk altijd maar, vroeger is het ook allemaal goed gegaan! Tuurlijk wel om denken, maar niet té erg :)
3 jaar geleden
Salami is sws al een vlees waar in verschillende landen andere adviezen over gelden. Het is namelijk zo zout dat men soms stelt dat het daarom geen kwaad kan omdat foute bacteriën geen kans krijgen.
Verhitten voor de zekerheid is altijd goed, maar zo 1 keer zal het echt niet direct mis zijn.
VRIEND
3 jaar geleden
Reactie op melaniee0410
Ik zou me geen zorgen maken hoor! Ik eet ook zo af en toe boerenmetworst en ...
Oke mijn hersenen doen rare dingen… ik dacht dus echt dat er stond bierenkoolmetworst. En ik maar af vragen wat daar mis mee is om te eten 🤦♀️. Na vier keer lezen zag ik het pas🤣🤣
3 jaar geleden
Reactie op SMJ1991
Jaa ik snap het zelf nie 🙈 ma twas een dikke bodem en toch lauw 🙈 maar ik ...
Dikke bodem kan langer nodig hebben om te garen. Maar betekend niet dat de salami niet goed verhit is. Je zou een lagere temperatuur kunnen instellen (en dan langer in de oven) zodat de bodem langer de tijd krijgt om te garen ☺️














