31 Reacties
6 jaar geleden
Ik vries het ook in. Zonder koken of stomen. In kook of stoom mijn eigen fruit namelijk ook niet 😜
6 jaar geleden
Ik vries het ook in, maak de groente- en fruithapjes steeds voor de hele week. Ik heb een nutribaby en stoomde het fruit niet wat soms erg waterig werd. Nu zag ik in het boekje tijden voor het stomen van fruit en ik moet zeggen dat het een fijnere emulsie wordt nu bij banaan, beetje als een potje. Benieuwd hoe het bij het andere fruit gaat!
VRIEND
6 jaar geleden
Het wat hardere fruit zoals appel, peer enzo stoom ik wel kort zodat het net wat zachter is. Banaan niet, die prak ik gewoon zo en vind hij koud ook lekker. Mango was zo zacht dat het niet hoefde te stomen. Groente heeft hij wel echt moeite mee.
6 jaar geleden
Reactie op Diana78
Toch net stukje banaan geprakt. Dat is eigenlijk zo zacht geprakt! Toch maa ...
Ik geef de melk ook kamertemperatuur, kan geen kwaad 🙂 enkel toen ze kleiner was deze winter warmMaar maakt haar niet uit warm of koud. Net ook fruitpapje gemaakt banaan appel en sinaasappel, beetje gemixt en gegeven
6 jaar geleden
Waarom zou je fruit invriezen? Tis toch kleine moeite om even vers fruit te pakken als je je eigen ontbijt/lunch ook pakt? Of het ligt aan mij hoor haha 🙈
VRIEND
6 jaar geleden
Reactie op kyraelgersma
Waarom zou je fruit invriezen? Tis toch kleine moeite om even vers fruit te ...
Is 1 heel stuk fruit niet teveel in het begin. Ik vries het ook in en pak telkens 2 blokjes voor de oefenhapjes.
6 jaar geleden
Reactie op kyraelgersma
Waarom zou je fruit invriezen? Tis toch kleine moeite om even vers fruit te ...
Ja, maar mijn eigen lunch pak ik meestal op mijn werk 😜
En mijn zoon eet geen hele banaan op. Dus dan vind ik het zonde om veel weg te moeten gooien. Ik maak nu elk weekend voor de hele week groente en fruit klaar, vind ik veel makkelijker.
6 jaar geleden
Reactie op kyraelgersma
Waarom zou je fruit invriezen? Tis toch kleine moeite om even vers fruit te ...
Kleine moeite... als je elke dag bij je baby bent. Dat ben ik niet, dus ik vries het ook in.
6 jaar geleden
De fruitsoorten die je van te voren even moet koken om het echt zacht en glad te krijgen zoals appel of peer vries ik ook in. Banaan niet, gewoon prakken en wat over is zelf opeten 😄
6 jaar geleden
Ik zag net op smikkels.nl dat je appel en peer in kleine stukjes moet snijden, beetje water erbij en in de magnetron en dan pureren. Iemand hier ervaring mee?














