Ik wil morgen graag galiameloen geven als oefenhapje, en ik ging er eigenlijk vanuit dat ik dit net zoals een nog wat harde peer of appel gewoon kon stomen, maar blijkt dus van niet.
Hij is vandaag gekocht en nog best hard, kan ik dit morgenochtend wel gepureerd geven of kan ik beter even wachten? Of evt toch stomen om het wat zachter te maken?
Hoe deden jullie dit met meloen?
Ik heb het van de week gegeven (was een groot succes btw 😊).
Ik heb eerst kleine stukjes gesneden, toen zo ver als kon geprakt met een vork en daarna met de staafmixer.
Ik maak het iets dikker met rijstebloem omdat ik het in de blender doe, groot succes bij hem zeker toen we kersen probeerde. Je kan ook hele stukken aanbieden aan je kindje van de meloen
Hier een succes.
Als ijsje ingevroren.
En gepureerd dan is het bijna water.
Even in de koelkast word het steviger en is het makkelijk te geven op een lepeltje.
Bedankt voor alle reacties! Ik kan het dus gewoon pureren ondanks dat hij nog niet helemaal rijp is? Hij voelt nog hard aan en ruikt nog niet echt, vandaag gekocht.