12 Reacties

2 jaar geleden

Mijn dochtertje van 5 maanden kokhalst ook van ei. Ik heb het vanaf gisteren gegeven gekookt en geprakt en in een broccoli hapje. Misschien toch in de blender doen? Het was heel eng gisteren/vandaag. Maar goed om te lezen dat zij niet de enige is. 馃槆

2 jaar geleden

Ja hier ook! Ik ga het volgende week weer proberen te geven, maar dan uit de blender i.p.v. met de vork geprakt.

2 jaar geleden

Hier vind hij omelet gebakken in olijfolie lekkerder. Kokhalst ook van gekookt ei.

2 jaar geleden

Reactie op Mama van Eva 馃グ

Hier vind hij omelet gebakken in olijfolie lekkerder. Kokhalst ook van geko ...
En geef je dat dan echt in kleine stukjes? Of kun je dat pureren?

2 jaar geleden

Reactie op Elodi91

En geef je dat dan echt in kleine stukjes? Of kun je dat pureren?
Kan allebei!

2 jaar geleden

Hier ook vandaag de eerste keer. Het bleef ook in zijn mondje achter. Morgen door staafmixer i.p.v fijn maken

2 jaar geleden

Kokhalzen is in principe een gezonde reactie op vast voedsel. Baby's moeten hun slikreflex nog leren reguleren en eigenlijk beschermen ze zichzelf door het kokhalzen.

2 jaar geleden

Gebakken gekookt door eten, door avocado het maakt haar allemaal niks dit.. ze vertikt het馃槀 kokhalzen van de structuur en vervolgens al het eten erlangs slurpen op de stukjes ei weer uit te spugen.. vandaag weer een poging gedaan en ze ging tegen me baby schreeuwen 馃ぃ

2 jaar geleden

Onze dochter is ook 6 maanden maar wij hebben het nog niet aangeboden.. met de pindakaas deed ze erg moeilijk dat vind ze echt niet te vreten haha. Maar hoe geven jullie ei de eerste keer?

2 jaar geleden

Kokhalzen is in principe een gezonde reactie op vast voedsel. Baby's moeten ...
Yes,vertelde het CB mij ook. Hun reflex ligt nog een stuk naar voren en moet nog naar achteren ontwikkelen. Dus kokhalzen is eigenlijk heel goed 馃槉

2 jaar geleden

Ik heb nu een roerei geprobeerd en dat ging goed. Alleen waar bak je het eigenlijk mee? Olie of bakboter?

2 jaar geleden

Reactie op Mirimiri

Ik heb nu een roerei geprobeerd en dat ging goed. Alleen waar bak je het ei ...
Ik bak het in margarine maar volgensmij is een olie als olijfolie ook prima!