IVF / ICSI traject

Lieke83
4 maanden geleden
Volgen
Zijn er hier ook dames die zwanger zijn geworden van een IVF / ICSI traject? Wij zijn 2,5 jaar geleden gestart in Ned. met ICSI. Helaas met 3 terugplaatsingen geen resultaat. Begin vorig jaar de stap gemaakt om naar Gent te gaan en hier nu bij de 1e poging zwanger! 🥰 Ben nu 16+3 weken. Ben erg benieuwd of er in deze groep meerdere dames zitten die zwanger zijn geworden door fertiliteitsbehandelingen
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
IlonaH
4 maanden geleden
Hier ook via Icsi, hadden nog 3 cryo's van onze dochter over. Alle 3 de terugplaatsingen helaas niet zwanger. Dus opnieuw het Icsi traject gedaan en van de verse poging zwanger ook. Ook in juli uitgerekend op de 8e. Van 16 weken.
  • Rapporteren
bdr
4 maanden geleden
Hey, wij hebben ook ICSI gedaan. Na eerste eicelpunctie hadden we geen overlevende embryo’s. Bij de tweede pick-up hadden we er 2. Direct van de eerste zwanger en nu dus nog eentje in de diepvries. 🥰 Het is toch echt genieten om eindelijk zwanger te zijn!
  • Rapporteren
Nvo
4 maanden geleden
Na heel wat IUI pogingen uiteindelijk toch het advies opgevolgd om met IVF te starten. Ik wilde er steeds niet aan geloven.. maar uiteindelijk het geluk dat de 1e IVF punctie, 8 goede embryos opleverde. Eerste terugplaatsing is uiteindelijk ook meteen blijven zitten.. een raadsel waarom het uiteindelijk 3 jaar heeft moeten duren.. goed werk heeft tijd nodig zeggen ze wel eens ;)
  • Rapporteren