10 Reacties
2 maanden geleden
Kip in knoflooksaus! 🤤
Kippendij (of kipfilet) in blokjes, aanbakken (maar niet doorbakken)
Uit de pan halen en in het vocht 4 tenen geperste knoflook en een fijngesnipperde ui fruiten.
Dan een bouillonblokje, flesje kookroom en een Family pack Paturain erdoor.
Even een klein beetje sudderen en de kip er weer bij doen.
Lekker laten pruttelen (zonder deksel op de pan) tot de kip gaar is en klaar.
- Kan evt met rijst of zo.
- Als verse knoflook nog te heftig is kan je het vervangen door knoflookpoeder (of zelfs weglaten)
- zout hoeft niet want dat krijgt het al van het bouillonblokje
- ui kan je evt vervangen door prei
2 maanden geleden
Niet perse om in te vriezen maar wel makkelijk en snel:
Gnocchi met pesto saus
Kook of bak gnocchi (wij bakken zelf altijd) 500 gram voor 2 volwassenen.
Saus:
Snij (kastanje)champignons in plakjes en bak deze aan.
Voeg spinazie toe en laat slinken.
Halveer snoep/Cherrytomaatjes en laat deze nog kort meebakken.
Voeg als laatste pesto toe.
Apart hierbij roosteren wij altijd nog Pijnboompitten en doen deze nog eroverheen strooien als we hebben opgeschept.