7 Reacties

10 maanden geleden

Dan zou ik geklaarde boter / ghee gebruiken! Roomboter wordt snel bruin en verbrand. Je kunt biologische ghee kopen bij de AH of je kunt zelf ghee maken door de boter te koken en het vet eraf te scheppen.

10 maanden geleden

Ik gebruik roomboter ongezouten en doe dan beetje olijfolie om mee te bakken erin, om te voorkomen dat het snel verbrand.

10 maanden geleden

Ik heb ook deze nog, kan ik ook gebruiken denk ik?

10 maanden geleden

Ik gebruik geen boter maar zonnebloemolie hiervoor. Olijfolie zou ook kunnen maar dat vind ik qua smaak niet zo bij pannekoeken passen. Misschien ook een optie

10 maanden geleden

Mct olie of ghee gebruik ik.

10 maanden geleden

Ghee! Van AH.

10 maanden geleden

Ik bak tegenwoordig alles in avocado olie! Dat kun je (net als ghee) veel heter maken voordat het verbrand en behoud ook bij hoge temperaturen zijn voedingswaardes.