14 Reacties
3 jaar geleden
Heb je het al gegeten? Dan kun je er toch niets meer aan doen. Zo niet, als je je er niet prettig bij voelt gewoon overslaan 馃榿. Daarnaast zit er in lang houdbare mayo geen rauw ei oid dus het risico is niet groot.
3 jaar geleden
Reactie op JuliaL
Kon dat maar zo makkelijk..馃槄
Ben bekend met een angststoornis en daardoor ...
Ik heb hetzelfde, heb je er ook hulp voor? Ik ben zelf namelijk bang dat het alleen maar erger wordt als mijn kindje er is, dus voor mij helpt een psycholoog wel goed om ook te voorkomen dat ik me te veel zorgen maak om mijn kindje. Hij geeft als het ware handvaten mee om bewuster te worden van de angst en om hier dan beter mee om te kunnen gaan. Als ik dit soort angsten heb, schrijf ik ze op en deel ik ze met mijn psycholoog en verloskundige. Voor mij helpt het ook om mijn vriend mijn eten te laten maken af en toe, omdat ik anders continu mijn handen zit te wassen en bang ben om verpakkingen aan te raken. Zo helpt hij ook de extra stress een beetje weg te nemen. Ik weet dat hij het niet doet op mijn manier, maar als ik dan zie dat er niets gebeurt, geeft dat toch een succesgevoel. Misschien kun je met je partner in gesprek over hoe hij je daarin kan ondersteunen?
3 jaar geleden
Gekoeld is beter, maar het is geen verse mayonaise. Zit wel een groot verschil in. Dus het lijkt me geen kwaad te kunnen.
Daarnaast en begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, want ik bedoel het niet vervelend oid. Maar gezien je topics en dat je aangeeft bekend te zijn met een angststoornis, is het misschien wel slim om je zorgen/angsten met je verloskundige te bespreken. Mijn ervaring is dat dit soort dingen tijdens een zwangerschap/prille ouderschap er niet minder op worden. Je verloskundige kan je eventueel ook doorverwijzen naar de POP poli. Ik hoor van heel veel vrouwen dat ze hier veel baat bij hebben of hebben gehad.














