Kerst komt weer dichterbij en wat ben ik toch altijd een fan van glühwein geweest.
Nu wil ik graag een alcoholvrij variant met alcoholvrije rode wijn maken. Ceylon kaneel kan ik hier veilig voor gebruiken, maar ik twijfel of de hoeveelheid steranijs wel veilig is? De drank trekt daar toch echt een tijdje in.
Iemand enig idee hierover? ZwangerHap zegt dat steranijs kan met mate in gerechten, maar ik vraag me af of het trekken niet te veel is. Steranijs thee mag immers ook niet 🤷🏻♀️
Ik dacht eigenlijk dat ze met kruiden altijd bedoelen dat je er geen geconcentreerde hoeveelheden in pilvorm van mag nemen, maar dat door het eten wel altijd prima is. Maar misschien heb ik het mis 😅 ik vind het wel een goed idee verder! Ik mis Glühwein ook zo, al 4 jaar op rij zwanger of borstvoeding met kerst
Haha! Ja ik denk dat ik er gewoon niet te veel van in doe en niet te lang laat trekken. Dan komt het vast goed! Ga er toch geen liters van drinken! Ik zet hem straks op en laat wel weten of het een succes is ;-)
Ik zag laatst alcohol vrije gluhwijn bij de Tuinland iig! Niet gekeken naar de ingrediënten, maar zat er wel aan te denken om eentje mee te nemen. Desnoods drink je een beetje. Kan vast wel toch?