7 Reacties
7 maanden geleden
Voor zover ik weet verdampt de alcohol nooit volledig uit een gerecht, maar blijft 5-10% altijd achter. Zelf kies ik er daarom voor om de alcohol te vervangen. In het geval van bolognesesaus doe ik dat door (runder)bouillon met een scheutje rodewijnazijn toe te voegen in plaats van de rode wijn. Smaakt heerlijk!
7 maanden geleden
Je kunt ook kijken eventueel naar een alcohol vrije rode wijn ☺️☺️
Die smaken tegenwoordig echt veel meer als het "echte"
7 maanden geleden
Dan ga ik toch voor runderboullion voor de zekerheid! Bedankt dames ❤️
7 maanden geleden
Reactie op thestarswillsing
Dan ga ik toch voor runderboullion voor de zekerheid! Bedankt dames ❤️
Ik ben zelf fan van de alcoholvrije wijn van lussory. Dat zou je ook kunnen overwegen. Maar die is vooral online bij de gal en gal te krijgen dus dat is een dag wachten tot hij binnen is.














