5 Reacties
3 jaar geleden
Ik heb wel eens pasta met gehakt en tomaat gemaakt voor mijn zoontje. Dan was het gehakt wel in kleine korreltjes en eerst moest hij daar echt niks van hebben maar inmiddels vind hij het wel lekker!
3 jaar geleden
Reactie op MichelleEnMaik
Ik heb wel eens pasta met gehakt en tomaat gemaakt voor mijn zoontje. Dan w ...
Pureer je de hapjes of heb je het zegmaar echt gewoon 'pasta' gegeven?
3 jaar geleden
Ik zou gehakt rul bakken en dan toevoegen aan fijn geprakt of grof gepureerd, afhankelijk van wat je baby eten wil...
Beide opties zijn prima.
Langzaamaan steeds iets minder fijn
3 jaar geleden
Reactie op hellomommys
Pureer je de hapjes of heb je het zegmaar echt gewoon 'pasta' gegeven?
Ik heb de pasta door een knoflookpers gedaan en daarna nog zoveel mogelijk samen met het gehakt en de tomaat gepureerd














