8 Reacties

11 maanden geleden

Op dit moment 100% notenpasta zoals pindakaas en amandelpasta (soms ook met stukjes banaan er nog tussen om het wat smeuïger te maken) en cottage cheese

11 maanden geleden

Jam zonder suiker, 100% pindakaas, boter, avocado banaan half hardgekookt eitje onder elkaar gemixt in de blender

11 maanden geleden

Hier alle soorten confituur zonder suiker, kersen, abrikoos, perzik, framboos, bosvruchten ..alle dagen iets anders...gezien dat soort fruit nu vers niet te krijgen valt of toch niet lekker. Banaan gaat hier al al te vaak in de fruitpap. Pindakaas en avocado krijgt hij uitslag van. Soms hummus maar dat plakt en blijft dan vaak in keel hangen.

11 maanden geleden

Reactie op HanneloreErept

Hier alle soorten confituur zonder suiker, kersen, abrikoos, perzik, frambo ...
Welk merk gebruik je Hannelore?

11 maanden geleden

Wij geven vaak boterhammen zonder beleg, in het weekend 100% notenpasta en geprakte banaan (vindt hij heerlijk!), wat boter, humus, een lepeltje dikke soep erover (erwten ofzo) en uitsmeren over zijn boterham

11 maanden geleden

Reactie op mlbn

Welk merk gebruik je Hannelore?
Deze. Ik haal die in de bio planet...

10 maanden geleden

100 procent pindakaas, roomboter, smeerkaas van ecu, 100 procent dadelpasta, 100 procent hazelnootpasta, humus naturel, jam zonder suiker, fruitspread

10 maanden geleden

Pindakaas, kruiden kaas, kippenwit, hummus, avocado,… we wisselen gemakkelijk af 😊