20 Reacties
8 dagen geleden
Reactie op joyce0208
Doorbakken? Dan eet ik liever niets hahah
Haha ja inderdaad, nou dan eet ik het liever ook niet . Mijn we gaan met schoon ouders naar een restaurant en het kerstmenu als hoofdgerecht is dus biefstuk entrecote of zeebaars. En anders paddenstoelen risoto 馃槄
8 dagen geleden
Als je je biefstuk goed maakt en het optijd eruit haalt, is het gaar maar nog geen rubber. Het is natuurlijk niet hetzelfde als hoe je het normaal zou eten, maar het hoeft niet super taai te zijn.
Stoofvlees is ook lekker idd
8 dagen geleden
Laatst met uiteten een doorbakken entrecote gehad en vond het verrassend lekker gelukkig馃崁 Is al deels verwachtingsmanagement denk ik haha
8 dagen geleden
Hele stukken vlees (dus geen gehakt of burger) kan je rood van binnen eten als het minimaal 4 dagen op -12 ingevroren is geweest. Hiermee dood je toxoplasmose. Listeria wordt niet gedood maar zit alleen aan de buitenkant dus als de buitenste laag goed aangebakken is kan je gewoon genieten van een lekker medium biefstukje. Alleen zou ik het wel direct na ontdooien gebruiken en niet nog een dag laten, maar dit is natuurlijk niet te controleren in een restaurant.
8 dagen geleden
Volgens mij staat er in het oei ik groei boek, dat als je het van te voren 1,5 uur in de vriezer stopt de bacteri毛n dood gaan. En je dan dus medium kunt eten, zou je zelf even in moeten verdiepen of dat daadwerkelijk zo is. Ik durf het zelf niet aan en laat lekker al het rauwe vlees staan. Kan ik er na mijn zwangerschap weer extra van genieten. Ik denk dat er voor de feestdagen genoeg alternatieven zijn!
8 dagen geleden
Dat vind ik dus zelf ook . Er zijn genoeg alternatieven. Ik heb het ook aangegeven bij mijn schoonouders die hebben een restaurant gereserveerd waar ze dat als kerstmenu hebben en anders krijg je dus paddestoelen risoto als hoofdmenu. Geen andere keus verder . Maar helaas lijkt het of mijn schoonouders mijn niet serieus nemen
8 dagen geleden
Reactie op witje23
Dat vind ik dus zelf ook . Er zijn genoeg alternatieven. Ik heb het ook aa ...
Dat meen je niet. 馃槺 Ik zou niet eens willen meegaan dan, maar dat zullen mijn hormonen zijn. 馃槣 Hele lastige situatie!
Misschien kun je even contact opnemen met het restaurant, het is nu nog vrij vroeg van te voren en valt er dus wat te regelen? Misschien hebben ze niet eens aan zwangeren gedacht? En passen ze iets aan. En anders zelf een restaurant zoeken met een betere menukaart om dit voor te leggen aan je schoonouders?
Lijkt mij een hele lastige situatie. Want je wilt de band ook goed houden met je schoonouders. Luister vooral naar je gevoel en doe wat goed voelt voor jou en je kindje!
8 dagen geleden
Reactie op Chaaarissaaa
Dat meen je niet. 馃槺 Ik zou niet eens willen meegaan dan, maar dat zullen m ...
Ik denk er precies hetzelfde over . Eigenlijk wil ik zo al niet meer mee als er niks wordt gedaan terwijl ik het al een paar weken geleden aangegeven heb.
Maar inderdaad je wilt ook de band goedhouden met ze . Maar ja heel eerlijk vind ik het wel dat ze je serieus moet nemen en ze wisten voor dat ze gingen reserveren dat ik zwanger was .
Ik ga het zoeizo niet eten daar was ik al overuit je wilt toch het beste voor je kindje.
7 dagen geleden
Reactie op witje23
Ik hou niet van paddenstoelen risoto. Maar dat is natuurlijk ieder zijn ei ...
Dat is wel heel lastig dan ja. Wel flauw dat je schoonouders geen rekening met je lijken te houden :(
Misschien even contact opnemen met het restaurant idd om te vragen wat er mogelijk is.
7 dagen geleden
Ik zou even bellen van tevoren, zoals als aangegeven kan je zowel biefstuk, entrecote als carpaccio gewoon eten als het minimaal 4 dagen diepgevroren is geweest. Bij carpaccio is dit 9 van de 10 keer al het geval. Ik zou gewoon vragen of ze voor jou een stuk biefstuk of entrecote in willen vriezen en dan bereiden en dan kiezen voor ingevroren carpaccio. Ik doe het thuis ook wel eens zo. Gerookte zalm zou ik wel overslaan:)